Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Fault clar”. Măldărăşanu, supărat foc după remiza dintre Hermannstadt şi Rapid: ”Mă deranjează că nu se merge la VAR să se verifice”

”Fault clar”. Măldărăşanu, supărat foc după remiza dintre Hermannstadt şi Rapid: ”Mă deranjează că nu se merge la VAR să se verifice”

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul formaţiei FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu (48 de ani), a tras concluziile după remiza de pe teren propriu cu cei de la Rapid.

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate cu Rapid Bucureşti, la Sibiu, scor 1-1, într-un meci al etapei a 11-a din Superligă.

Rapid a deschis scorul încă din minutul 3 la Sibiu: cursă pe dreapta a lui Braun, centrare şi gol cu capul pentru Alexandru Ioniţă.

Însă giuleştenii au cedat repede controlul partidei şi gazdele au început să se apropie de poarta lui Horaţiu Moldovan.

După câteva ocazii ratate, Hermannstadt a înscris în minutul 45+3, prin Baba Alhassan, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Elevii lui Măldărăşanu au egalat în minutul 55, prin Valerică Găman.

Reacţia lui Măldărăşanu: ”Fault în atac la Rapid”

La finalul meciului, Marius Măldărăşanu s-a arătat supărat şi a acuzat faptul că a fost fault în atac la Daniel Paraschiv la faza golului marcat de Rapid.

Totodată, antrenorul sibienilor îi vede pe giuleşteni drept o echipă de podium la finalul campionatului şi vrea neapărat o victorie în partida următoare din Superligă.

”Ne aşteptam să fie un meci dificil. Din păcate, am luat un gol rapid şi s-a văzut la moral. Consider că am pus presiune, am dat ritmul jocului, îmi felicit băieţii. Am pus presiune şi am terminat meciul în pressing. Cred că poate meritam mai mult victoria. 

Anul trecut au fost foarte afectaţi pentru că nu ne reveneam, pe urmă şi-au revenit. Acum suntem mai bine, acel gol ne-a pus pe picioare. În primele 10-15 minute nu ne regăseam. Era normal să mergem peste ei, dar ne-am şi expus pentru că ei au jucă

Şi eu am văzut fault clar, este un brânci şi îşi creează un avantaj clar. După cade şi cu piciorul pe gheata lui, in punctul meu de vedere a fost fault la jumătatea terenului. Dacă stau să judec o fază asemănătoare, este o fază la Rrahmani, cu 10 minute înainte, în care s-a dat fault. Mă deranjează că nu se merge la VAR să se verifice. 

(n.r. despre meciul cu FCU Craiova) Mergem să câştigăm. Ne dorim lucrul ăsta. Vom avea în faţă o echipă imprevizibilă, ca un junior cu evoluţii oscilante. Trebuie să ştim să ne apărăm. Calitatea individuală poate face diferenţa. Pe Rapid o văd în primele trei”, a declarat Măldărăşanu, după meci.

În urma acestui rezultat, Hermannstadt se află pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte.

În etapa următoare, FC Hermannstadt o va întâlni pe FCU Craiova, în deplasare, vineri, 6 octombrie, de la ora 18:00.

Afla mai multe despre: hermannstadtmarius maldarasanusuperliga 

viewscnt
Articole similare