Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu, dialog spumos cu Valeriu Argăseală, după meciul cu FCSB. ”M-a întrebat dacă stau bine cu inima”

Marius Măldărăşanu, dialog spumos cu Valeriu Argăseală, după meciul cu FCSB. ”M-a întrebat dacă stau bine cu inima”

Superliga

Comentarii

Marius Măldărăşanu a tras concluziile la finalul partidei nebune cu FCSB, încheiată de Hermannstadt la egalitate, scor 2-2.

Antrenorul sibienilor a dezvăluit un dialog savuros pe care l-a avut cu Valeriu Argăseală, preşedintele FCSB-ului, la finalul jocului. Măldărăşanu s-a declarat foarte mulţumit de atitudinea elevilor săi şi a prefaţat partida cu Petrolul din etapa următoare.

”Argăseală m-a întrebat dacă stau bine cu inima”

”Pentru mine, prima repriză a fost o încântare. Să ai atâtea ocazii într-o repriză şi împotriva echipei de pe primul loc, asta nu poate decât să te bucure. În repriza a doua am primit un gol, în urma unei greşeli la mijlocul terenului. Chiar dacă ei au rămas în 10 oameni, orice se putea întâmpla, pentru că FCSB are calitate. Pot spune că este un rezultat echitabil, ţînând cont de adversarul pe care l-am avut. Am făcut încă un joc bun. Argăseală mă întreba dacă am făcut un control la inimă şi i-am spus că, de când m-am lăsat de fotbal, nu am făcut niciunul. Când stai în tensiunea asta, poţi găsi oricând ceva, dar eu sper să nu.

(n.r. Despre meciul cu Petrolul) Sunt de acolo. Acolo mi-am început cariera de fotbalist, dar ştiţi cum este,  ”frate, frate, dar brânza este pe bani.” O mare parte a suporterilor de acolo m-a injurat”, a spus Marius Măldărăşanu, după meciul cu FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbhermannstadt 

viewscnt
Articole similare