Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous i-a luat apărarea lui Dawa, după gafa uriaşă din meciul du Hermannstadt. ”Este uman”. Cum a explicat schimbările de la pauză

Elias Charalambous i-a luat apărarea lui Dawa, după gafa uriaşă din meciul du Hermannstadt. ”Este uman”. Cum a explicat schimbările de la pauză

Superliga

Comentarii

FCSB a remizat pe terenul lui Hermannstadt, scor 2-2, la capătul unui meci spectaculos.

Roş-albaştrii au primit o lovitură grea după o oră de joc. Dawa a gafat incredibil, l-a faultat pe Balaure din postura de ultim apărător, iar arbitrul a indicat punctul cu VAR. Mai mult decât atât, camerunezul a fost eliminat şi şi-a lăsat echipa cu un om mai puţin timp de jumătate de oră.

Elias Charalambous i-a luat apărarea lui Dawa, după gafa uriaşă din meciul du Hermannstadt. ”Este uman”

La finalul partidei, Elias Charalambous s-a declarat mulţumit de punctul obţinut şi i-a luat apărarea fundaşului camerunez.

”În prima repriză nu am început foarte bine. Am egalat, am intrat în meci. Schimbările de după pauză au fost bune. Din păcate am primit gol în urma unei erori. Se poate întâmpla în fotbal. În multe momente am fost mai buni în repriza a doua în 10 decât în 11. Este mai bine să câştigi un punct decât să pierzi. Sunt foarte mândru de echipă.

Dawa a avut un sezon foarte bun. Nu putem să dăm vina pe el. Este uman ceea ce a făcut el. Nu putem să îl învinovăţim. În perioada asta avem trei jocuri într-un interval foarte scurt de timp. Noi am crezut că acesta este cel mai bun 11.

(n.r. Este bine că a marcat Compagno două goluri?) Am fost întrebat de Compagno că nu marca şi am spus că munceşte foarte mult pentru echipă, iar golurile vor urma să vină. Suntem fericiţi pentru el.

(n.r. despre schimbările de la pauză) Trebuia să schimbăm ceva. Nu a fost un început foarte bun”, a spus Charalambous, după meciul cu Hermannstadt.

 

Afla mai multe despre: fcsbcharalamboushermannstadt 

viewscnt
Articole similare