Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Condamnare anulată pentru Jérôme Boateng, care va fi rejudecat pentru violenţă în familie

Condamnare anulată pentru Jérôme Boateng, care va fi rejudecat pentru violenţă în familie
Comentarii

Justiţia germană a anulat joi condamnarea pentru violenţă domestică a lui Jérôme Boateng. Internaţionalul german va fi rejudecat la o dată încă nestabilită, pentru fapte ce datează din anul 2018.

Cel mai înalt organ judiciar al Bavariei a admis cererile de revizuire ale celor trei părţi şi a anulat condamnarea iniţială a jucătorului, care trebuia să plătească o amendă de 1,2 milioane de euro, pronunţată în apel în noiembrie 2022. Pentru anulare au fost invocate vicii de procedură, iar un nou proces va avea loc la o dată încă necunoscută.

Jérôme Boateng  (35 de ani) este urmărit penal pentru agresiune, rănire şi insulte la adresa fostei sale partenere. Aceasta din urmă îl acuză pe jucătorul, rămas fără angajament după plecarea sa de la Olympique Lyon la începutul lunii iunie, că a lovit-o, în timpul unei vacanţe în Caraibe, în 2018, în urma eliminării Germaniei în primul tur al Cupei Mondiale de fotbal din Rusia. Boateng, la rândul său, a negat întotdeauna faptele de care este acuzat.

Justiţia a dat joi dreptate avocaţilor lui Boateng, care au contestat faptul că una dintre cererile de recuzare a unui judecător, în cadrul procedurilor anterioare, fusese decisă de un organ la care a participat acelaşi judecător.

Afla mai multe despre: jerome boateng 

viewscnt
Articole similare