Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa nu s-a ferit de cuvinte după Universitatea Craiova - FC Botoşani 5-1: ”Asta m-a deranjat cel mai mult”. Mesaj pentru Eduard Florescu

Dan Alexa nu s-a ferit de cuvinte după Universitatea Craiova - FC Botoşani 5-1: ”Asta m-a deranjat cel mai mult”. Mesaj pentru Eduard Florescu

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Botoşani, Dan Alexa (43 de ani), a tras concluziile după eşecul usturător suferit cu Universitatea Craiova.

FC Botoşani a pierdut pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 1-5, într-un meci contând pentru etapa a 11-a din Superligă.

Golul moldovenilor a fost marcat de Florescu (39), în timp ce pentru olteni au înscris Danciu (10), Creţu (36), Markovic (70), Roguljic (89) şi Mitriţă (90).

Reacţia lui Dan Alexa: ”Asta m-a deranjat cel mai mult”

La capătul meciului, Dan Alexa a fost extrem de dezamăgit de rezultatul final şi de jocul echipei moldovene.

De asemenea, antrenorul Botoşaniului a avut un mesaj şi pentru Eduard Florescu, jucătorul care a avut un discurs extrem de dur la finalul partidei.

FC Botoşani a rămas singura echipă fără victorie în acest sezon în Superliga României, fiind ultima clasată, cu doar şase puncte.

”Am făcut greşeli de posesie şi am luat golul patru şi cinci într-un minut. Asta m-a deranjat cel mai mult. Până în minutul 80, am fost o echipă care putea să egaleze. Craiova merită victoria, nici nu ar fi foarte multe de comentat la scorul ăsta. 

Mă deranjează haosul apărut în ultimele minute. S-a simţit foarte mult oboseala, avem foarte multe probleme. Avem jucători care revin din accidentări şi nu pot să joace din trei în trei zile.

Craiova a fost echipa mai bună, dar nu poţi să îţi baţi joc de un meci. Asta m-a deranjat cel mai mult, altceva nu mai e de spus. Craiova a făcut diferenţa prin viteză. 

E clar, apar frustrări când nu reuşeşti să câştigi. Puteam să câştigăm alte meciuri, dar suferim când întâlnim echipe mai bune decât noi.  

Cred că Florescu s-a hazardat puţin, cred că toată lumea trebuie să conştientizeze că un meci se câştigă cu foarte multă organizare. Aici s-a pierdut jocul, jucătorii care au intrat de pe bancă nu s-au văzut aşa mult. Ăsta e un paradox”, a declarat Dan Alexa, după meci.

Următorul meci pentru FC Botoşani este pe teren propriu cu FCSB, în runda a 11-a din Superligă.

Afla mai multe despre: dan alexabotosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare