Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezamăgire profundă la Botoşani, după eşecul cu Craiova: ”Îmi e ruşine să ies pe stradă, îmi vine să intru în pământ”

Dezamăgire profundă la Botoşani, după eşecul cu Craiova: ”Îmi e ruşine să ies pe stradă, îmi vine să intru în pământ”

FC Botoșani

Comentarii

Jucătorul celor de la FC Botoşani, Eduard Florescu (26 de ani), a tras concluzii extrem de dure după eşecul categoric suferit cu Universitatea Craiova.

FC Botoşani a pierdut pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 1-5, într-un meci contând pentru etapa a 11-a din Superligă.

Golul moldovenilor a fost marcat de Florescu (39), în timp ce pentru olteni au înscris Danciu (10), Creţu (36), Markovic (70), Roguljic (89) şi Mitriţă (90).

Eduard Florescu s-a dezlănţuit: ””Am fost o apă şi un pământ”

La capătul meciului, Eduard Florescu, singurul marcator al oaspeţilor, s-a arătat extrem de afectat de eşcul crunt suferit de Botoşani.

FC Botoşani a rămas singura echipă fără victorie în acest sezon în Superliga României, fiind ultima clasată, cu doar şase puncte.

”Am fost o apă şi un pământ. Cu toţii. Îmi e ruşine, foarte ruşine. Mereu, de la meci la meci, ne încurajăm şi rămânem cu încurajările, dar nu se vede nicio schimbare. Nu se vede nicio schimabre. Îmi e ruşine. Îmi e foarte ruşine. Cu greu am venit aici. (n.r. la interviu?) Da.

Nu ştiu ce să vă spun. Îmi e ruşine. Vă spun sincer, mă simt groaznic. Îmi e ruşine să ies pe stradă, îmi vine să intru în pământ. Nu am mai trăit aşa ceva niciodată. Chiar nu ştim ce să facem.

De la noi se întâmplă, de la jucători. Putem să schimbăm 100 de antrenori, dar noi suntem de vină. Au venit antrenori, au plecat, dar noi tot suntem. Poate să vină şi Mourinho şi ce să ne facă? Să ne schimbe picioarele? Nu, tot noi suntem”, a declarat Florescu, după meci.

Următorul meci pentru FC Botoşani este pe teren propriu cu FCSB, în runda a 11-a din Superligă.

Afla mai multe despre: fc botosanieduard florescusuperliga 

viewscnt
Articole similare