Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Darius Olaru, adus cu picioarele pe pământ de un rival: „Nu e nimeni în România de 8 milioane de euro! Nici măcar de 5”

Darius Olaru, adus cu picioarele pe pământ de un rival: „Nu e nimeni în România de 8 milioane de euro! Nici măcar de 5”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, i-a fixat preţul lui Darius Olaru: 8 milioane de euro.

Preţul fixat lui Darius Olaru, analizat de un rival: „Nu e nimeni în ţară care să valoreze atât!”

Deşi este golgheterul campionatului şi cel mai în vogă fotbalist de la liderul campionatului, preţul pus de Becali a stârnit şi controverse. Robert Niţă, fostul atacant de la Rapid, a analizat situaţia şi are o concluzie clară: Darius Olaru nu este un fotbalist suficient de bun pentru a justifica cele 8 milioane de euro cerute pentru serviciile sale.

„Nu e nimeni în România de 7-8 milioane. Dacă era derby şi trăgea de rezultat să vezi ce stătea pe jos. E clar că e cel mai în formă jucător şi căpitanul echipei. Eu nu cred că avem în România nici de 5 milioane. La 8 milioane iei jucători din Spania, din Franţa”, a declarat Robert Niţă, potrivit Fanatik.

 „Trebuie să joace la echipa naţională titular ca să fie de 8 milioane. Şi încă nu joacă. Vedem dacă va prinde un turneu final bun. Poate fi de 8 milioane. E la vârsta optimă, joacă de ceva timp. Valoarea se vede la echipa naţională.

Aici în România… Ai prins o echipă UTA cu jucători care nu puteau să stea în picioare unii dintre ei. Credeam că Mircea Rednic a făcut pact cu Gigi Becali, a făcut trei schimbări la pauză. Cred că putea să facă şi 5-6. 

Acolo vezi, ai adversari pe care nu îi mai poţi dribla aşa uşor. Dar am văzut la Olaru o schimbare de atitudine vis a vis de acele văicăreli. Au fost atacuri la care acum ceva vreme se arunca pe jos. Acum a stat în picioare, nu s-a mai aruncat”, a spus şi Vivi Răcită, conform aceleiaşi surse.

  • 6,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: darius olarurobert nitafcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare