You are here:

Dat afară de Becali, fotbalistul semnează deja cu altă echipă din Superligă. A plecat de la FCSB, dar rămâne în topul fotbalului românesc

Dat afară de Becali, fotbalistul semnează deja cu altă echipă din Superligă. A plecat de la FCSB, dar rămâne în topul fotbalului românesc

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat un nou titlu în Superligă, iar Gigi Becali a început deja pregătirea noului sezon.

Gigi Becali a anunţat schimbări masive în cadrul lotului, iar primii jucători s-au despărţit deja de FCSB. Conform informaţiilor din interiorul clubului, Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă au semnat deja rezilierea contractului cu echipa patronată de Gigi Becali.

Însă mijlocaşul de 25 de ani nu duce lipsă de oferte. Oaidă este dorit insistent în Superligă, de clubul de la care a şi venit la FCSB. Finanţatorul lui FC Botoşani a recunoscut că este interesat de aducerea fotbalistului sub comanda lui Marius Croitoru.

"Oaidă e un jucător foarte bun, sunt sigur că pe noi ne-ar putea ajuta şi că el şi-ar putea revitaliza cariera la Botoşani. Acum nu ştiu exact dacă el vrea să vină la o echipă de nivelul nostru (n.r. – de ordin financiar).

O să vorbesc cu Marius (n.r. – Croitoru) despre situaţia lui, dar îl aşteptăm cu braţele deschise" , a declarat Valeriu Iftime pentru prosport.ro.

Venit la FCSB în vara anului 2019, de la FC Botoşani, Răzvan Oaidă a marcat 7 goluri şi a oferit 8 pase decisive în cele 122 de meciuri jucate pentru FCSB în toate competiţiile. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a câştigat şi un trofeu alături de roş-albaştri, Cupa României, în 2020.

  • 700 de mii de euro valorează Răzvan Oaidă, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbbecalioaidafc botosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare