Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Popovici a primit premiul pentru “Cel mai bun înotător din lume la masculin 2022”, la Campionatul Mondial din Japonia

David Popovici a primit premiul pentru “Cel mai bun înotător din lume la masculin 2022”, la Campionatul Mondial din Japonia

David Popovici

Comentarii

David Popovici a primit premiul pentru “Cel mai bun înotător din lume la masculin 2022”, la deschiderea Campionatului Mondial de Nataţie din Japonia.

David Popovici a primit premiul pentru “Cel mai bun înotător din lume la masculin 2022”

David Popvovici va începe evoluţia în Japonia la 24 iulie, în serii la 200 metri liber. Începând din 26 iulie, el va evolua la 100 metri liber şi va încerca să obţină o nouă medalie de aur la proba care l-a făcut celebru.

Românul a reuşit anul trecut să câştige două titluri mondiale în probele de 100 şi 200 metri liber, intrând definitiv în istoria probei regină a înotului. La Campionatul European de Înot de la Roma 2022, românul a oprit cronometrul la 46,86 stabilind un nou record mondial.

David Popovici va fi student din toamnă la Universitatea Bucureşti! Ce facultate a ales campionul României: "Am o înclinaţie spre acest domeniu"

“Oficial, din toamnă voi fi student la Universitatea din Bucureşti. Am ales Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei (FPSE) a Universităţii din Bucureşti pentru că simt că am o înclinaţie spre acest domeniu şi pentru că ştiu că cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia şi prietenii aproape. 

Ne vedem, din toamnă, în campusul Universităţii din Bucureşti din Panduri”, a notat Popovici pe Facebook.

El este convins că a făcut alaegerea potrivită. “Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită şi sunt bucuros că, în paralel cu activitatea academică, voi beneficia şi de sprijin în atingerea de noi performanţe în domeniul care mi-a adus cele mai frumoase realizări, #înotul. 

Îmi doresc ca cei trei ani de facultate la FPSE să mă surprindă prin diversitatea cunoştinţelor dobândite la UB, prin modul în care profesorii vor aborda domeniul de care sunt pasionat şi, poate cel mai important lucru, îmi doresc să cunosc oameni cu care să creez legături cât mai puternice, de calitate”, a adăugat campionul.

Afla mai multe despre: david popoviciinotcampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare