You are here:

David Popovici a revenit în ţară după ce a câştigat două medalii la Jocurile Olimpice. Avionul, o oră şi 20 de minute întârziere | VIDEO

David Popovici a revenit în ţară după ce a câştigat două medalii la Jocurile Olimpice. Avionul, o oră şi 20 de minute întârziere | VIDEO

David Popovici

Comentarii

David Popovici (19 ani) s-a întors în ţară după Olimpiada de vis de la Paris, unde a cucerit două medalii pentru România, una de aur şi una de bronz.

David Popovici a revenit în România. Înotătorul român s-a întors cu două medalii olimpice la gât

Campionul olimpic David Popovici a revenit, vineri, în România, de la Paris, unde a câştigat o medalie de aur şi una de bronz la Jocurile Olimpice.

Avionul cu care a venit campionul ar fi trebuit să aterizeze la ora 15.50, dar a avut o întârziere de aproximativ o oră şi 20 de minute.

Împreună cu echipa sa tehnică şi alături de Camelia Potec, preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern şi vicepreşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), David Popovici va susţine o conferinţă de presă la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă.

David Popovici a deschis calea medaliilor pentru Team Romania la JO de la Paris. El a câştigat aurul olimpic la 200 m liber şi medalia de bronz la 100 m liber. După succesele lui Popovici, au venit patru medalii la canotaj: una de aur şi trei de argint.

La puţine momente după ce a luat podiumul şi la proba de 100 de metri liber, David Popovici a avut un discurs-manifest adresat întregii naţiuni româneşti.

Afla mai multe despre: jocurile olimpicedavid popoviciinot 

viewscnt
Articole similare