Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Popovici, învingător şi la 100 m liber în circuitul Mare Nostrum, la Barcelona. Cu ce timp a încheiat campionul român

David Popovici, învingător şi la 100 m liber în circuitul Mare Nostrum, la Barcelona. Cu ce timp a încheiat campionul român

David Popovici

Comentarii

David Popovici (19 ani) a ieşit învingător şi la 100 de metri liber în circuitul Mare Nostrum, la Barcelona. Podiumul a fost identic cu cel de la 200 de metri.

Popovici, campion şi la proba de 100 m liber, la Barcelona

David Popovici a câştigat, joi, 20 mai, medalia de aur în proba de 100 de metri liber din cadrul etapei de la Barcelona a circuitului Mare Nostrum. Popovici a încheiat proba cu timpul 48.49.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Locurile doi şi trei au fost ocupate de sud-coreeanul Sunwoo Hwang (48.51) şi japonezul Katsuhiro Matsumoto (48.79). Patrick Dinu s-a clasat pe locul opt, cu timpul 50.93.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

David Popovici a câştigat la Barcelona, în urmă cu o zi, şi proba de 200 de metri liber. Şi atunci pe locurile doi şi trei s-au clasat Hwang şi Matsumoto.

Ce decizie a luat Popovici pentru a se focusa cât mai bine pe Jocurile Olimpice

Ca să se poată focusa 100% pe pregătirea pentru Jocurile Olimpice şi pentru a fi sigur că performează şi la Facultatea de Psihologie, acolo unde este student, David Popovici, campionul mondial şi european la nataţie a luat o decizie înţeleaptă în ceea ce priveşte studiile.

”Am vrut să încerc cu facultatea din anul Jocurilor Olimpice, să le fac pe amândouă, dar am văzut că nu mă pot concentra pe pregătire împreună cu facultatea pe cât de mult mi-ar plăcea, aşa că am ales să îngheţ anul, ne concentrăm pe ce este mai important anul acesta şi la anul mai încercăm o dată”, preciza David Popovici, campion mondial şi european la nataţie, calificat la JO în probele de 100 de metri şi 200 de metri liber.

Afla mai multe despre: david popoviciinotjocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare