Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Popovici, poveste memorabilă cu Robert Glinţă: ”Îmi era tare ruşine să cer o poză cu el”

David Popovici, poveste memorabilă cu Robert Glinţă: ”Îmi era tare ruşine să cer o poză cu el”

Alte sporturi

Comentarii

David Popovici a vorbit, duminică seară, la revenirea în ţară de la Campionatul Mondial de nataţie, despre faptul că în urmă cu câţiva ani, când era copil, îi era ruşine să îi ceară un autograf lui Robert Glinţă.

David Popovici, poveste memorabilă cu Robert Glinţă: ”Îmi era tare ruşine să cer o poză cu el”

“Sunt onorat să pot să fiu numit idolul unor copii, şi eu am avut idolii mei. Când l-am văzut pe Robert îmi era era ruşine să cer să fac o poză cu el, să cer un autograf. Părinţii m-au împins. E şi el idolul multor copii. Robert atunci mi-a spus că a fost primul autograf pe care l-a dat vreodată. Încă îl am”, a povestit Popovici.

Dublul campion mondial a precizat că a fost cea mai bună decizie pentru el faptul că a rămas în România: “Absolut, e cea mai bună decizie. Într-un sport atât de individual este extrem de importantă chimia pe care o ai cu cei cu care lucrezi”.

Întrebat ce ar alege între o decoraţie şi un bazin de înot, el a răspuns: “Le-aş alege pe. Sunt convins că avem resursele pentru asta. Construirea unor noi bazine şi punerea în folosinţă a celor părăsite reprezintă un obiectiv al meu”.

VIDEO David Popovici a ajuns în România cu medaliile de aur de la Campionatele Mondiale!

David Popovici s-a întors în România după performanţa incredibilă de la Budapesta. Alături de Popovici a revenit şi Robert Glinţă.

Eduard Novak (Ministrul Sportului), Mihai Covaliu (preşedintele COSR) şi Camelia Potec (preşedintele Federaţiei de nataţie) îi aşteaptă pe David Popovici şi Robert Glinţă cu buchete de flori, pe covorul roşu.

Popovici a ţinut un discurs la sosirea pe aeroportul din Bucureşti. „Salut! Trebuie să recunosc, nu sunt obişnuit cu atât de multă lume şi atât de multă atenţie. Sunt tot eu, natural. Vreau să fac cel mai important lucru, să le mulţumesc celor care au crezut mereu în mine şi tuturor românilor care m-au urmărit, în faţa ecranelor sau la Budapesta. A fost superb! Multă lume ar vrea să fie în faţa mea. Sunt onorat că reprezint ţara asta frumoasă şi să vă simt alături de mine”, au fost primele cuvinte ale lui David Popovici. 

David Popovici, la întoarcerea în ţară: ”Cel mai mare vis profesional a fost să devin cel mai bun din lume”. Următorul obiectiv: ”Cel mai rapid din istorie”

Afla mai multe despre: david popovicirobert glinta 

viewscnt
Articole similare