Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Popovici, un nou pas către apărarea titlului mondial la 100 m liber. Românul s-a calificat în marea finală cu al cincilea timp

David Popovici, un nou pas către apărarea titlului mondial la 100 m liber. Românul s-a calificat în marea finală cu al cincilea timp

David Popovici

Comentarii

David Popovici a încheiat pe locul al doilea prima semifinală a probei de 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale de Nataţie. La Fukuoka, sportivul de 18 ani s-a calificat în marea finală cu al cincilea timp.

Campion mondial şi deţinător al recordului mondial în această probă, Popovici s-a clasat pe locul doi în prima semifinală, cu timpul 47.66, fiind devansat de Nandor Nemeth (Ungaria) – 47.62. Per total, românul a avut al cincilea timp, după Matthew Richards (Marea Britanie, 47.47), Kyle Chambers (Australia, 47.52), Zhanle Pan (China, 47.61) şi Nandor Nemeth.

Finala va avea loc joi, de la ora 14:21.

Tot la Fukuoka, la 200 m liber, Popovici s-a clasat marţi pe locul patru. Românul era deţinătorul titlului.


ŞTIREA INIŢIALĂ

Înotătorul David Popovici s-a calificat, miercuri, în semifinalele probei de 100 m liber, la Campionatul Mondial de nataţie de la Fukuoka.

Campion mondial şi deţinător al recordului mondial în această probă, Popovici a terminat cursa din serii de azi dimineaţă cu timpul de 47.90 s. Este al şasele timp al seriilor.

Semifinalele sunt programate miercuri după-amiază, de la orele 14:26 şi 14:30. David Popovici va înota în prima semifinală.

Afla mai multe despre: david popovici 

viewscnt
Articole similare