Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De asta este "Rege"! Gică Hagi a părăsit mai devreme petrecerea de logodnă a lui Ianis. Motivul pentru care la 19:00 a ieşit pe uşă | EXCLUSIV

De asta este "Rege"! Gică Hagi a părăsit mai devreme petrecerea de logodnă a lui Ianis. Motivul pentru care la 19:00 a ieşit pe uşă | EXCLUSIVgalerie foto

Special

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) se pregăteşte să se căsătorească, iar luni a avut loc petrecerea pentru logodna cu Elena Tănase (24 de ani). Gică Hagi a asistat la evenimentul special din viaţa fiului său, dar a plecat mai devreme, iar "Regele" a demonstrat încă o dată că nu face excepţii pe plan profesional.

Gică Hagi nu face excepţii! A făcut un sacrificiu şi a plecat mai devreme de la petrecerea de logodnă a lui Ianis Hagi

"Regele" are parte de evenimente fericite în acest an. Gică Hagi a cucerit titlul de campion al României cu Farul Constanţa, iar imediat după performanţa istorică a mai primit o veste care l-a bucurat. 

În vară, Ianis Hagi a cerut-o de soţie pe Elena Tănase la Paris, iar fostul decar al naţionalei s-a arătat încântat, la acel moment, de pasul făcut de fiul său. 

Petrecerea de logodnă a cuplului Elena Tănase - Ianis Hagi a avut loc luni, iar primele imagini au fost obţinute de Orange Sport. Ianis Hagi a dansat pe muzică machedonească şi a respectat tradiţiile familiei.

A fost un eveniment discret la Constanţa, la care participă familia celor doi, apropiaţii şi cunoscuţii. Printre persoanele care au dorit o amintire cu viitorii miri s-au numărat sora lui Ianis Hagi, Kira, şi vărul Nicolas Popescu, fostul său coleg de la Viitorul Constanţa. 

Conform surselor Orange Sport, Gică Hagi a plecat mai devreme de la eveniment, în timp ce ceilalţi invitaţi au continuat petrecerea. Motivul arată devotamentul managerului pentru Farul şi proiectul pe care l-a pus pe picioare la Constanţa. 

În jurul orei 19:00, Gică Hagi a părăsit clădirea unde are loc petrecerea de logodnă, pentru a conduce antrenamentul Farului Constanţa, programat la 20:00. 

Antrenorul a rămas consecvent viziunii sale despre fotbal şi nu a făcut excepţie nici măcar în ziua specială a lui Ianis Hagi, semn că e hotărât să continue munca bună pe care a făcut-o cu întreaga echipă în ultima perioadă. 

În clasamentul Superligii, Farul Constanţa este pe locul al cincilea, cu 18 puncte, iar în etapa următoare întâlneşte Universitatea Cluj, acasă, sâmbătă, de la 21:45, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

VIDEO | Ianis Hagi dansează pe muzică machedonească, la petrecerea de logodnă

Galerie foto cu Ianis Hagi şi Elena Tănase

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gica hagiianis hagipetrecere logodna ianis hagiianis hagi elena tanaselogodna ianis hagi 

viewscnt
Articole similare