Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a decis Antonio Sefer să rămână la Rapid: ”Nu am vrut să plec de aici din toată inima!”

De ce a decis Antonio Sefer să rămână la Rapid: ”Nu am vrut să plec de aici din toată inima!”

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, pe teren propriu, echipa Mioveni, scor 2-1, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii. Rapid are 24 de puncte şi e pe locul secund în campionat.

În minutul 8, arbitrul Mladinovici a anulat, după analiza VAR, un gol al Rapidului, înscris de Papeau. În minutul 23 Scarlatache a înscris cu o lovitură de cap la un corner.

Oaspeţii au rămas în zece oameni în minutul 34, când V. Pop a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Antonio Sefer a egalat în minutul 39, iar golul victoriei giuleştene a fost înscris în minutul 87, de Luckassen.

Antonio Sefer a fost dorit în această vară de Hapoel Beer Shaeva. S-au pus 400.000 de euro pe masă pentru fotbalist, dar mutarea nu s-a mai realizat. Sefer a semnat recent un contract cu Rapid până în 2025, iar jucătorul a dezvăluit de ce a decis să rămână în Giuleşti. 

”Nu am vrut să plec de aici din toată inima!” 

”A fost o victorie importantă. Cu echipele mici se câştigă un campionat. Ştiam că se vor apăra, dar am pregătit bine meciul şi ne bucurăm pentru cele trei puncte. Ştiam că vom marca, avem jucători talentaţi şi avem încredere unul în celălalt.

Nu trebuie să facem înmormântare după o înfrângere şi nici nuntă după o victorie. Absenţa lui Mutu ne-a afectat pentru că suntem mai puternici cu el. Când a ieşit din spital a venit alături de noi, ne-a sprijinit şi ne-a spus că nu e nicio problemă dacă am pierdut şi sunt meciuri de la care învăţăm să fim calmi şi să gestionăm mai bine situaţiile. Cei de la Craiova ne-au provocat încă de la începutul meciului.

Este cel mai bun sezon. Încerc să dau tot ce am mai bun, să ajut echipa, să îmi propun foarte multe lucruri măreţe. Momentan îmi ies. Nu am vrut să plec de la Rapid din toată inima. Sufletul meu este la Rapid. Le mulţumesc suporterilor că au încredere în mine şi îi mulţumesc conducerii pentru că mi-a acordat noul contract. Sper să facem o figură frumoasă”, a spus Antonio Sefer.

Afla mai multe despre: rapid-sefer-superliga 

viewscnt
Articole similare