Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a făcut Florin Răducioiu un pas în spate şi a dispărut de pe bancă: "Rămâne valabil. Nu mă pot stăpâni"

De ce a făcut Florin Răducioiu un pas în spate şi a dispărut de pe bancă: "Rămâne valabil. Nu mă pot stăpâni"

Rapid

Comentarii

Conducătorul din "Ştefan cel Mare", Florin Răduicioiu, a oferit ultimele detalii privind meciul Rapid - Dinamo, din Liga 1.

Florin Răducioiu, înainte de Rapid - Dinamo

Rapid - Dinamo este capul de afiş al primei etape din play-out-ul Ligii 1, ediţia 2021-2022. Meciul poate fi urmărit pe Telekomsport.ro. 

Florin Răducioiu a anunţat ce doreşte de la jucători şi Dusan Uhrin în cele 90 de minute din derby şi a recunoscut că nu va mai lua loc pe bancă, după ce alesese să fie printre fotbalişti şi staff odată cu sosirea lui Flavius Stoican. 

"Nu suntem victime sigure. Suntem o echipă periculoasă, armele trebuie să fie atitudinea, determinarea. Am mai spus-o, nu trebuie să avem această problemă cu eliminările, care m-au încărunţit de când am ajuns la Dinamo. Vreau să văd luciditate, joc simplu din partea băieţilor şi sunt convins că rezultatul va fi de partea noastră.

Da, rămâne valabil. Nu o să mai stau pe bancă. Nu mă pot stăpâni, este prea multă tensiune şi o să stau mai liniştit în tribune. Îl avem pe delegatul nostru, el va sta pe margine. O să sufăr oricum. 

Mutu este un antrenor tânăr. Îmi face mare plăcere să îl văd, pentru că foştii mari jucători trebuie să ajute fotbalul românesc prin implicarea loc ca antrenori. Îi urez succes, dar nu în seara asta. Are deja o experienţă şi sunt convins că Mutu va deveni un antrenor foarte bun în viitor. Sper să nu fie inspirat în seara aceasta", a declarat Florin Răducioiu. 

Afla mai multe despre: florin raducioiurapid dinamo 

viewscnt
Articole similare