Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce ar fi renunţat Gică Hagi la Andrei Artean pentru doar 50.000 de euro | EXCLUSIV

De ce ar fi renunţat Gică Hagi la Andrei Artean pentru doar 50.000 de euro | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Cluburile Farul Constanţa şi Apollon Limassol au ajuns, marţi, la un acord privind transferul mijlocaşului Andrei Artean (30 de ani) la formaţia cipriotă.

După cinci ani şi jumătate la Constanţa, Andrei Artean a fost lăsat să se transfere în Cipru, la Apollon Limassol, pentru o sumă infimă - 50.000 de euro.

Gică Hagi, ”cadou” pentru Andrei Artean?

Prezent în studioul Orange Sport, fostul internaţional Basarab Panduru consideră că plecarea lui Artean în Cipru este, de fapt, un gest de apreciere al lui Gică Hagi pentru fostul său fotbalist, căruia i-a oferit oportunitatea acum, la 30 de ani, să joace pentru un salariu superior.

În acelaşi timp, ”Pandi” este de părere că Andrei Artean şi-a luat adio de la echipa naţională, prin această mutare, însă nu era oricum un fotbalist pe placul lui Edi Iordănescu.

Cred că aveai dreptate când ai spus că `Regele` îi lasă, la un moment dat, să plece, dacă au oferte. Pentru că banii luaţi pe el - 50.000 de euro - sunt un nimic. El e cotat la ceva, parcă, 1.200.000 de euro, dar l-a lăsat să plece. Are 30 de ani, pleacă în Cipru, probabil să câştige nişte bani pe acest final de carieră

Vrea să-i mulţumească pentru tot ce a făcut până acum la Farul. Joacă toate poziţiile din teren şi fundaş, şi de puţine ori a fost cel mai slab de pe teren. Probabil a vrut să plece să câştige nişte bani pe final de carieră.

A fost într-un lot lărgit, dar nu poate face faţă în echipa naţională. Cu Sorescu mai poţi să spui asta. Dar cred că e mai bine pentru el, să plece acolo, să câştige bani, pentru că are 30 de ani”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: andrei arteangica hagicipru 

viewscnt
Articole similare