Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | S-a transferat în străinătate după ce a câştigat titlul cu Farul! Titularul pe care Gică Hagi nu l-a mai putut ţine în club

OFICIAL | S-a transferat în străinătate după ce a câştigat titlul cu Farul! Titularul pe care Gică Hagi nu l-a mai putut ţine în club

Farul Constanța

Comentarii

Cluburile Farul Constanţa şi Apollon Limassol au ajuns la un acord privind transferul mijlocaşului Andrei Artean (30 de ani) la formaţia cipriotă.

Farul l-a transferat pe Andrei Artean la Apollon Limassol

Andrei Artean, în vârstă de 30 de ani, a evoluat pentru Farul în 209 partide începând cu iulie 2018, perioadă în care a marcat 10 goluri şi a oferit 8 pase decisive.

În ultimii cinci ani şi jumătate, mijlocaşul central a atins cea mai bună formă a carierei, sub comanda lui Gică Hagi, care l-a considerat indispensabil echipei pe Andrei Artean. 

În cei cinci ani şi jumătate petrecuţi la Constanţa a câştigat Cupa şi Supercupa României (2019) şi campionatul României (2023).

"Mulţumim, Andrei "Bebe" Artean pentru contribuţia avută la rezultatele echipei şi mult succes în carieră !", a scris clubul constănţean într-un comunicat.

În această perioadă, Farul l-a mai pierdut şi pe Adrian Mazilu, plecat la Brighton, după ce transferul a fost anunţat din urmă cu câteva luni. 

În această iarnă, Gică Hagi a bătut palma cu Ronaldo Deaconu şi Cristi Ganea.

 

Afla mai multe despre: andrei arteantransfer andrei arteantransferuri farulgica hagi 

viewscnt
Articole similare