Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Farul, aproape de o afacere importantă! Cât urmează să încaseze Gică Hagi, pentru un jucător cotat la peste 1.000.000 de euro

BREAKING | Farul, aproape de o afacere importantă! Cât urmează să încaseze Gică Hagi, pentru un jucător cotat la peste 1.000.000 de euro

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi este aproape de o afacere ieşită din comun pe piaţa transferurilor, la câteva zile înainte de reluarea campionatului.

Hagi este dispus să renunţe la unul dintre cei mai importanţi oameni ai echipei din sezonul trecut, stagiune în care constănţenii au reuşit să câştigă titlul din Superliga.

Este vorba de Andrei Artean, mijlocaşul central în vârstă de 30 de ani, fotbalist adus de Hagi la Constanţa în 2018 pentru 100.000 de euro, de la Poli Timişoara.

Andrei Artean este aproape să o părăsească pe Farul şi să semneze cu Apollon Limassol, formaţie din prima ligă a Ciprului, anunţă iamsport.ro.

Suma surprinzătoare incasată de Farul pentru vânzarea lui Andrei Artean

50.000 de euro este suma plătită de ciprioţi, în schimbul mijlocaşului de bază al "marinarilor" din ultimele sezoane. Farul a renunţat în vară la alţi jucători care au contribut enorm la titlul obţinut în sezonul 2022-2023.

Denis Alibec şi Andrei Borza au părăsit formaţia de la malul mării, în vara anului 2023. Adrian Mazilu a plecat la Brighton, la începutul lunii ianuarie. În această iarnă, Gică Hagi a bătut palma cu Ronaldo Deaconu şi Cristi Ganea.

Farul Constanţa este pe locul şase în Superliga, cu 30 de puncte. În primul meci oficial din 2024, Farul se va deplasa la Craiova pentru un meci cu Universitatea Craiova, o altă echipă prezentă în zona play-off-ului.

În cadrul stagiului de pregătire de la începutul anului, Farul s-a impus cu scorul de 2-0 într-un amical disputat la Ovidiu, cu liderul campionatului din Bulgaria, Cherno More. 

 

Afla mai multe despre: farul constantagica hagiandrei artean 

viewscnt
Articole similare