Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Demitere în Serie A! Antrenorul lui Răzvan Marin, OUT de la Empoli

OFICIAL | Demitere în Serie A! Antrenorul lui Răzvan Marin, OUT de la Empoli

Serie A

Comentarii

Aurelio Andreazzoli (70 de ani) a fost demis din funcţia de antrenor principal al formaţiei din Serie A, FC Empoli.

Experimentatul tehnician italian a fost demis după doar patru luni petrecute pe banca formaţiei toscane. Empoli este pe locul 19 în Serie A, penultima poziţie a clasamentului din Italia, la doar un punct în faţa echipei de pe ultimul loc, Salernitana.

Gruparea la care este legitimat internaţionalul român, Răzvan Marin, traversează o perioadă dificilă în campionat. Au trecut opt etape de la ultima victorie a toscanilor în campionat.

Ultimul succes obţinut de Empoli a fost în deplasare, într-un meci cu echipa campioană a sezonului trecut, Napoli, scor 1-0.

Prestaţiile modeste ale grupării au dus la demiterea tehnicianului care a mai antrenat echipe precum Ternana şi Genoa. Faţă de sezonul trecut, internaţionalul român al celor de la Empoli, Răzvan Marin, a fost utilizat mult mai puţin.

Răzvan Marin, apariţii pe final sub comanda lui Aurelio Andreazzoli

În sezonul 2022-2023, Răzvan Marin a bifat 33 de apariţii în Serie A, a marcat două goluri şi a oferit patru pase decisive. În acest sezon, mijlocaşul lansat de Hagi, la Viitorul, a bifat doar 16 prezenţe. Diferenţa s-a făcut la capitolul minutelor primite de fostul jucător al celor de la Ajax.

Doar 905 minute a prins Răzvan Marin în toate competiţiile, în acest sezon, în condiţiile în care Marin a fost titular la mijlocul terenului, în tricoul echipei toscane. 2623 de minute a fost totalul bifat de Răzvan Marin în stagiunea precedentă.

 
 
 

Afla mai multe despre: serie arazvan marinempoliaurelio andreazzoli 

viewscnt
Articole similare