Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ganea, iar acum el. Hagi mută din nou: încă un transfer pe axa FCSB - Farul!

BREAKING | Ganea, iar acum el. Hagi mută din nou: încă un transfer pe axa FCSB - Farul!

Superliga

Comentarii

Se pregăteşte încă un transfer axa FCSB - Farul, după ce Cristi Ganea (31 de ani), trecut pe lista indezirabililor, a semnat cu echipa de la malul Mării Negre. Campioana României doreşte încă un fotbalist de la FCSB, iar Gigi Becali este dispus să accepte trecerea la "Marinari".

Farul a bifat al doilea transfer al iernii. După Ronaldo Deaconu, echipa lui Gică Hagi l-a prezentat pe Cristi Ganea, fundaş pe care l-a adus liber de contract de la FCSB, club care îl trecuse pe lista neagră. Gigi Becali a vrut să scape de salariul său, nemulţumit fiind de prestaţiile sale, iar Ganea şi-a găsit refugiu la fosta sa echipă.

Gică Hagi vrea încă un fotbalist de la FCSB, după Cristi Ganea. Negocieri cu Gigi Becali

FCSB şi Farul se află în negocieri pentru încă un transfer, după ce Gică Hagi a profitat de faptul că Gigi Becali nu l-a mai dorit pe Cristi Ganea la FCSB şi l-a transferat. Celelalt jucător pe care "Regele" Hagi a pus ochii este un fundaş polivalent, care poate juca în banda dreaptă, dar şi în centrul defensivei, acolo unde a şi fost folosit de FCSB.

Este vorba despre Denis Haruţ (24 de ani), fundaşul pe care FCSB a plătit 700.000 când l-a transferat de la FC Botoşani. Site-ul ctsport.ro anunţă că mutarea lui Haruţ la Farul, sub formă de împrumut, "are şanse mari să se concretizeze" în cursul săptămânii vitoare, după negocierile dintre cele două părţi.

Denis Haruţ este un fotbalist polivalent, care poate juca în apără, în dreapta şi în centrul, dar şi ca mijlocaş defensiv. Poli Iaşi l-a avut, de asemenea, pe lista de transferuri, însă Gică Hagi pare să câştige lupta.

Haruţ a jucat 14 meciuri (769 de minute) în toate competiţiile sezonului actual la FCSB, fără gol sau pasă de gol în cont.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Haruţ în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali transfer denis harut farulgica hagi transfer denis harul faruldenis harut transfer faruldenis harut gica hagi transfer farul 

viewscnt
Articole similare