Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, conflict de la distanţă cu antrenorul lui Fenerbahce, după înfrângerea la limită a lui Gaziantep

Marius Şumudică, conflict de la distanţă cu antrenorul lui Fenerbahce, după înfrângerea la limită a lui Gaziantep

Stranieri

Comentarii

Antrenorul celor de la Gaziantep, Marius Şumudică, a avut o ieşire nervoasă după reacţia antrenorului celor de la Fenerbahce, Ismail Kartal.

Gaziantep a pierdut partida cu liderul din campionatul Turciei, Fenerbahce, cu scorul de 1-0. Echipa antrenată de Marius Şumudică a încasat singurul gol al partidei chiar pe final, în minutul 81. Kahveci a înscris din pasa lui Szymanski, pentru oaspeţi.

Gaziantep este pe locul 16 după 20 de etape, în timp ce Fenerbahce se află pe prima poziţie a clasamentului din Super Lig, la cinci puncte de rivalii de la Galatasaray.

Reacţia lui Marius Şumudică

Antrenorul oaspeţilor, Ismail Kartal s-a plâns la finalul partidei de starea gazonului stadionului celor de la Gaziantep. Marius Şumudică i-a răspuns tehnicianului turc şi i-a recomandat să vorbească strict despre fotbal.

"Ismail ar trebui să vorbească despre fotbal, nu despre altceva. Şi ei, şi noi am jucat pe aceeaşi suprafaţă. Dacă nu-i convine, să protesteze oficial, să facă plângere la federaţie şi să ceară să dispute toate partidele acasă la ei.

Terenul nostru e aşa cum e, dar dacă insistă putem juca unde vrea Ismail. Noi mergem weekendul viitor la Sivas. Şi acolo e terenul rău, ar însemna să ieşim în faţă cu acest subiect dacă pierdem puncte. Nu va fi însă o scuză, va fi doar vina noastră", a declarat Marius Şumudică. 

Şumudică a evidenţiat şi maniera arbitrajului, pe care românul l-a apreciat drept pro-Fenerbahce.

"De obicei, eu nu fac aprecieri asupra arbitrajului, însă astăzi toate fazele au fost judecate în favoarea lui Fenerbahce. Şi pot spune că mi s-a părut ciudat şi nu am înţeles de ce adversarii s-au exaltat aşa şi erau atât de fericiţi de parcă ar fi cucerit Liga Campionilor. 

Clubul a cheltuit o grămadă de bani pentru echipa asta, au avut şi o bancă de rezerve extraordinară şi s-au bucurat că ne-au învins cu 1-0. Probabil că asta ţine de încrederea pe care o au”, a mai spus Marius Şumudică. 

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepfenerbahceturcia 

viewscnt
Articole similare