Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi este cel mai bine plătit jucător de la Deportivo Alaves! Salariu colosal încasat de român, în La Liga

Ianis Hagi este cel mai bine plătit jucător de la Deportivo Alaves! Salariu colosal încasat de român, în La Liga

La Liga

Comentarii

Ianis Hagi (25 de ani), jucătorul împrumutat de Glasgow Rangers la Deportivo Alaves, pentru sezonul 2023-2024 nu are parte de cea mai bună perioadă în tricoul formaţiei din La Liga.

Internaţionalul român a fost împrumutat de formaţia din Scoţia, în Spania, în acest sezon, iar prestaţiile jucătorului de 25 de ani au fost modeste, de la debutul în La Liga.

Singurele reuşite ale lui Ianis Hagi în acest sezon, în tricoul lui Alaves au venit într-o partidă de cupă, cu Deportivo Murcia, o formaţie din liga a şaptea din Spania. În partida de cupă împotriva echipei din al şaptelea eşalon al fotbalului spaniol, Hagi a înscris o "dublă".

În ultima partidă a echipei de pe locul 13 din La Liga, cu Sevilla, Hagi a rămas pe banca de rezerve. Conform publicaţiei spaniole Cronica Vasca, Ianis Hagi este cel mai bine plătit fotbalist al celor de la Deportivo Alaves.

Salariu imens pentru Ianis Hagi, la Deportivo Alaves

Fiul lui Gică Hagi încasează suma de 720.000 de euro pe an, o sumă imensă în contextul în care restul salariilor nu depăşesc suma de 500.000 de euro. Exista posibilitatea ca această sumă să fie împărţită între clubul de care aparţine, Glasgow Rangers şi clubul din La Liga.

Jurnaliştii britanici au anunţat în mai multe rânduri că salariul anual încasat de fotbalistul cumpărat de Rangers de la Genk în 2020 este de 1.300.000 de euro.

Ianis Hagi a bifat 14 prezenţe în La Liga, în acest sezon. A oferit două pase decisive, dar nu a reuşit încă să înscrie primul său gol în La Liga.

Afla mai multe despre: ianis hagila ligarangersdeportivo alaves 

viewscnt
Articole similare