Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Cristi Ganea a revenit la Farul! Fundaşul a rezistat doar patru luni la FCSB

OFICIAL | Cristi Ganea a revenit la Farul! Fundaşul a rezistat doar patru luni la FCSB

Superliga

Comentarii

Cristi Ganea a fost prezentat oficial de Farul Constanţa. Fundaşul stânga în vârstă de 31 de ani s-a întors la Ovidiu după patru ani.

Fotbalistul transferat de Gică Hagi la Athletic Bilbao în 2018 pentru un milion de euro este la a treia experienţă la malul mării, la echipa "Regelui".

Cifrele lui Ganea la FCSB

Ganea a devenit jucătorul celor de la FCSB în luna septembrie a anului 2023, dar prestaţiile sale au fost sub aşteptările patronului Gigi Becali, care a decis să renunţe la el după doar patru luni petrecute la echipa din Capitală. În tricoul liderului din Superliga, Ganea a bifat opt apariţii, cinci în Superliga şi trei în Cupa României. Doar 418 de minute a prins Cristi Ganea, la FCSB.

"Farul Constanţa a ajuns la un acord cu jucătorul Cristian Ganea, care a semnat un contract cu formaţia noastră valabil până în vara anului 2025.

Va fi a treia experienţă a fundaşului stânga în vârstă de 31 de ani la Constanţa, unde a mai evoluat în perioada 2015-2018 şi apoi ianuarie - iulie 2020.

Născut la Bistriţa, Cristian Ganea a mai evoluat pentru echipa de juniori U19 de la Mallorca, apoi la Mallorca B, CD Santanyi, ASA Tg. Mureş, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Braşov, Athletic Bilbao, Numancia, Aris Salonic, Panathinaikos şi FCSB.

În 196 de meciuri disputate pentru echipele din România a marcat 23 de goluri şi a oferit 16 pase de gol. Cristi Ganea are şi 8 selecţii la Naţionala României.

Bun venit, Cristi, şi cât mai multe reuşite în tricoul Farului!", este mesajul celor de la Farul Constanţa.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului care a cucerit titlul alături de Viitorul, în 2017, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: transfertransferuricristi ganeafcsbfarul constanţafarulgica hagigigi becali 

viewscnt
Articole similare