Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Cristi Ganea după ce a "scăpat" de la FCSB: "Nu sunt genul de jucător care să stea pe bancă"

Reacţia lui Cristi Ganea după ce a "scăpat" de la FCSB: "Nu sunt genul de jucător care să stea pe bancă"

Farul Constanța

Comentarii

Cristi Ganea (31 de ani) a semnat cu Farul după plecarea sa de la FCSB, club la care a petrecut doar patru luni de zile.

Campion al României cu Viitorul în 2017, sub comanda lui Gică Hagi, Ganea s-a întors la Ovidiu după patru ani. Ultima experienţă a fundaşului stânga la clubul din Constanţa a avut loc în 2020.

În 2018, Cristi Ganea era cedat de Viitorul Constanţa la formaţia din La Liga, Athletic Bilbao, club pentru care a bifat două prezenţe.

Ganea a devenit jucătorul celor de la FCSB în luna septembrie a anului 2023, dar prestaţiile sale au fost sub aşteptările patronului Gigi Becali, care a decis să renunţe la el după doar patru luni petrecute la echipa din Capitală. În tricoul liderului din Superliga, Ganea a bifat opt apariţii, cinci în Superliga şi trei în Cupa României. Doar 418 de minute a prins Cristi Ganea, la FCSB.

Cristi Ganea: "Mereu am fost învăţat să joc"

"Bine v-am regăsit. Sunt foarte bucuros să fiu din nou aici. După cum ştiţi, aici este casa mea, aici am crescut, de aici am ieşit în fotbalul mare. Am avut un an destul de greu, am trecut prin câteva probleme. Am venit cu tot sufletul la echipă, să mă simt important şi să îmi ajut echipa sa îşi îndeplinească obiectivele.

Sunt într-un moment greu, pentru că nu am mai jucat în ultimul timp şi nu sunt genul de jucător care să stea pe bancă. Nu îmi place ideea asta, mereu am fost învăţat să joc", a transmis Ganea, pentru Farul TV.

În ultimii patru ani, Cristi Ganea a avut două experienţe în Grecia, la Aris Salonic şi la Panathinaikos, ambele foste campioane ale Greciei.

Afla mai multe despre: farul constantacristi ganeafcsb 

viewscnt
Articole similare