Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce Dani Alves este în închisoare, iar Achraf Hakimi este liber. Ambii au fost acuzaţi de viol

De ce Dani Alves este în închisoare, iar Achraf Hakimi este liber. Ambii au fost acuzaţi de viol

Fotbal

Comentarii

Două nume uriaşe ale fotbalului mondial, Dani Alves (39 de ani) şi Achraf Hakimi (24 de ani) au fost acuzate de viol, în ultimele două luni, însă doar brazilianul este în arest.

Cazurile celor doi fotbalişti sunt foarte asemănătoare, însă există două aspecte care fac diferenţa dintre arest şi libertate.

De ce Achraf Hakimi este liber?

Dani Alves a fost acuzat că ar fi agresat sexual o tânără, în seara de 31 decembrie, într-un club din Barcelona. De partea cealaltă, evenimentele pentru care marocanul Hakimi este acuzat s-ar fi petrecut în apartamentul său din Paris.

Motivul principal pentru care Dani Alves a fost arestat este faptul că acesta ar fi putut pleca în ţara natală, Brazilia, iar Spania nu are tratat de extrădare cu aceasta.

Un exemplu concret este un alt star brazilian, Robinho. Fostul atacant a fost şi el acuzat de viol, însă a apucat să fugă în Brazilia, iar acum trăieşte în ”exil” în propria ţară.

De asemenea, există o mare diferenţă între modul în care victimile au preferat să colaboreze cu autorităţile.

În cazul lui Dani Alves, victima a raportat agresiunea sexuală imediat ce a părăsit clubul de noapte. În plus, femeia nu şi-a schimbat nicio secundă declaraţia, ceea ce i-a oferit credibilitate în faţa anchetatorilor.

în situaţia lui Achraf Hakimi, victima nici măcar nu a mai depus plângere la poliţia. A fost chemată la secţie pentru a povesti cele întâmplate.

Hiba Abouk a cerut divorţul de Achraf Hakimi

Din păcate pentru Hakimi, în urma acestui scandal, soţia sa, Hiba Abouk, ar fi declarat că va divorţa de fundaşul celor de la Paris Saint-Germain, alături de care are doi copiii, Amin (3 ani) şi Naim (1 an).

Soţia lui Dani Alves, Joana Sanz, s-a gândit şi ea să divorţeze, însă a declarat că nu are de gând să-şi lase soţul ”la greu”.

Afla mai multe despre: dani alvesachraf hakimi 

viewscnt
Articole similare