Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce fel de antrenor are nevoie Dinamo: ”Un foarte mare psiholog”. Răducioiu ştie varianta perfectă: ”El ar fi ideal în momentul de faţă” | EXCLUSIV

De ce fel de antrenor are nevoie Dinamo: ”Un foarte mare psiholog”. Răducioiu ştie varianta perfectă: ”El ar fi ideal în momentul de faţă” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Florin Răducioiu a analizat varianta perfectă pentru postul de antrenor al lui Dinamo, lăsat liber după plecarea lui Dario Bonetti.

Dinamo e în căutarea unui nou antrenor, odată cu demiterea lui Dario Bonetti. Italianul a pierdut ultimele cinci meciuri la rând, încasând 13 goluri, fără să marcheze, astfel că fanii-acţionari au decis că e timpul să schimbe foaia.

Dacă atunci când Bonetti a semnat cu clubul nimeni nu voia să vină la Dinamo, formaţia din Ştefan cel Mare are mai multe opţiuni acum. Trei nume se află pe lista conducătorilor ”câinilor”, două dintre care au mai trecut pe la formaţia roş-albă.

Printre acestea, Florin Răducioiu vede varianta ideală pentru banca tehnică din Ştefan cel Mare. Membrul Generaţiei de Aur l-a desemnat pe Mircea Rednic ca fiind canidatul ideal, întrcât acesta s-ar potrivi cel mai bine profilului doric pentru tehnicianul lui Dinamo.

De ce fel de antrenor are nevoie Dinamo

Un foarte mare psiholog, e foarte important să întăreasca din punct de vedre moral această echipă, pentru că e o echipă cu moralul la pamant. Au nevoie de un adevărat lider şi am înţeles că Torje va fi liderul lor.

Un foarte mare psiholog, să înţeleagă foarte bine ce tip de jucători are la dispoziţie, să gasească soluţiile cele mai bune, pentru a îi pune pe postul ideal.

Mircea Rednic a antrenat de foarte multe ori Dinamo, ştie ce e acolo, jucătorii, ştie foarte bine în momente dificile să redreseze echipa. Mircea Rednic ar fi ideal pentru Dinamo în momentul de faţă”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamoflorin răducioiumircea rednic 

viewscnt
Articole similare