You are here:

”De ce mai mizează pe el?”. Tricolorul pe care Cornel Dinu nu vrea să-l mai vadă la EURO 2024. Sfat preţios înainte de meciul cu Ţările de Jos

”De ce mai mizează pe el?”. Tricolorul pe care Cornel Dinu nu vrea să-l mai vadă la EURO 2024. Sfat preţios înainte de meciul cu Ţările de Jos

Echipa națională

Comentarii

România a impresionat la EURO 2024 la toate capitolele, mai ales, după calificarea în optimi.

Cornel Dinu, reacţie după Belgia - România. Nu i-a plăcut de Puşcaş

România a reuşit să se califice în optimile de finală de la EURO 2024, câştigând Grupa E din care au mai făcut parte Belgia, Slovacia şi Ucraina, echipă care a părăsit competiţia, ocupând ultima poziţie a grupei.

Cornel Dinu a avut cuvinte de laudă pentru naţionala lui Edi după calificarea în optimi. Însă Dinu nu s-a putut abţine să nu îşi exprime nemulţumirea faţă de George Puşcaş, care a fost convocat şi de data această de selecţioner în ciuda faptului că nu a strălucit de mai mult timp. 

  • România va întâlni un adversar puternic în optimile de finală de la EURO 2024, pe Olanda, locul trei din Grupa D. Meciul se joacă marţi, 2 iulie, de la ora 19:00.

”Romania a devenit cât de cât, după multe necazuri, a devenit o echipă cât de cât omogena. Cu o formulă de joc stabilă. Beneficează şi de şansă. Una peste alta şi-a meritat clar calificarea. Rezultatul a fost unul neaşteptat, cel cu Ucraina. Contează foarte mult la o echipă să ai un portar de valoare, a contat mult prezenta lui Niţă în teren.

(n.r. 3-4 jucători de câmp care pertotal au foarte multe bile albe) Anumite omogenităţi create în timp. Aici aş remarca pe Raţiu, cei doi Marin, prestaţia lui Stanciu şi pozitiv surprinzătoare a lui Hagi şi Drăguş. Nu ştiu de ce se mizează pe Puşcaş, care a făcut un fault care era chiar de roşu!

(n.r. despre înlocuirea lui Bancu) Aici trebuie să pornească de la ideea care e mai fundaş dintre Sorescu şi Mogoş şi aici eu cred că Mogos”, a declarat Cornel Dinu pentru Prima Sport.

Naţionala României a obţinut accederea la turneul final după o absenţă de opt ani. Ultima dată când prima reprezentativă a participat la EURO a fost în 2016. 

”Se simte puţină invidie?”. Primele reacţii după discursul lui Boloni la adresa naţionalei: ”Ce a vrut să zică?” / Publicul nu are voie să se bucure?!” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: naţionala românieicornel dinueuro 

viewscnt
Articole similare