Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la viitor star al fotbalului mondial, la ”nesimţit în Superligă”. Jucătorul care şi-a scos din sărite patronul

De la viitor star al fotbalului mondial, la ”nesimţit în Superligă”. Jucătorul care şi-a scos din sărite patronul

Fotbal

Comentarii

Există jucători în Superligă care se gândesc doar la aspectul financiar şi mai deloc la cel profesional.

Este şi cazul mijlocaşului camerunez Fabrice Olinga (27 de ani), pe care FC Botoşani nu îl mai doreşte. Cu toate acestea, nu poate scăpa de el.

Fabrice Olinga, pe ”lista neagră” a lui Valeriu Iftime

Fabrice Olinga, cel până de curând cel mai tânăr marcator din istoria La Liga (depăşit de Lamine Yamal în acest sezon), a bifat opt meciuri neconvingătoare la FC Botoşani, a avut probleme extrasportive care l-au întrerupt de la pregătire, are un salariu destul de mare, iar moldovenii vor să-i rezilieze contractul.

Cu toate acestea, Olinga nu are de gând să plece de la FC Botoşani şi anunţă că se întoarce sub comanda lui Bogdan Andone, după ce-şi rezolvă problemele cu paşaportul.

Scos din sărite de situaţie, patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, l-a numit ”nesimţit” pe Fabrice, deoarece acesta nu se gândeşte decât la cum să obţină mai mulţi bani de la un club care, în vară, i-a întins o mână de ajutor.

Olinga nu a mai avut paşaport. I-a expirat paşaportul. Nu a jucat la noi, cere nu ştiu câte salarii. E de o nesimţire, la urma urmei... . Nu a plecat niciun copil, din nicio ţară, să-mi bat joc de el. 

Eu apăr clubul, dar întotdeauna mă gândesc, copiii ăştia care pleacă de la noi şi sunt trataţi nedrept, se creează starea asta de nedreptate pentru mulţi.

La noi ştiu toţi. Toată lumea spune: `Mergeţi la Botoşani, că acolo e ok`. Peste tot se ştie asta. Cu lipsă de modestie vă zic: `E un om acolo care nu vă fentează (n.r. - persoana sa)`.

Olinga ne-a fentat. Avea paşaportul expirat, n-a vrut să-l facă când i s-a zis. A zis că vrea să vină înapoi. I-am zis: `Îţi dăm nişte bani, hai să reziliem`. Vrea 7.000 de euro pe lună! Să fim serioşi. Din păcate, toate transferurile de astă vară a fost ...uffff (n.r. - oftează prelung)”, a explicat Valeriu Iftime, după meciul cu Poli Iaşi.

Lamine Yamal, viitorul star al fotbalului mondial?

Pe 9 octombrie 2023, La doar 16 ani şi 87 de zile, Lamine Yamal a depăşit recordul unui fotbalist ce în acest moment evoluează în Superliga României: camerunezul Fabrice Olinga de la FC Botoşani, care marca pentru Malaga în La Liga la doar 16 ani şi 98 de zile.

M-am trezit cu multe mesaje şi apeluri de la mai multe posturi spaniole de radio. Sunt puţin dezamăgit. M-am gândit că cel care îmi va bate recordul va fi Ansu Fati.

Nu m-a deranjat. Sunt fericit pentru că ştiu cum e fericirea din spatele tuturor acestor lucruri”, a explicat Olinga, în presa spaniolă.

Afla mai multe despre: olingaiftimeyamalcamerun 

viewscnt
Articole similare