Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De pe front, Vladimir Klitschko se adresează lumii întregi: ”Acţionaţi ACUM! Opriţi acest război! Într-o oră sau mâine va fi prea târziu” | VIDEO

De pe front, Vladimir Klitschko se adresează lumii întregi: ”Acţionaţi ACUM! Opriţi acest război! Într-o oră sau mâine va fi prea târziu” | VIDEO

Sporturi

Comentarii

Vladimir Klitschko, fost campion mondial la categoria grea, a făcut un îndemn pentru SUA şi Europa Occidentală, în contextul războiului din Ucraina.

De pe front, Vladimir Klitschko se adresează lumii întregi: ”Acţionaţi acum! Opriţi acest război! Într-o oră sau mâine va fi prea târziu” | VIDEO 

Ucraina este în stare de război după ce Vladimir Putin a dat ordin de atac. Numeroase localităţi din ţara vecină au fost atacate de armata rusă. Inclusiv capitala Kiev a fost ţinta rachetelor şi a bombardamentelor.

Vladimir şi Vitali Klitschko, cei doi foşti mari campioni ucraineni la box, se află pe front ca să-şi apere ţara de invazia militară şi agresivă a Rusiei.

Statul condus de Vladimir Putin a declanţat războiul în Ucraina pe 24 februarie, iar cei doi fraţi sunt în linia întâi, pregătiţi să lupte pentru ţara lor împotriva ruşilor.

La două zile după ce a trimis un mesaj alături de fratale său Vitali, actualul primar al Kievului, Vladimir Klitschko a revenit cu un îndemn ferm pentru comunitatea internaţională.

Prin intermediul unui mesaj video în mediul online, Vladimir Klitschko, în vârstă de 45 de ani, face un apel disperat. Acesta cere ajutorul conducătorilor marilor puteri ale lumii să intervină cât mai repede şi cât mai prompt, înainte să fie prea târziu.

”Sunt Vladimir Klitschko şi mă adresez lumii întregi pentru a opri acest război pe care Rusia l-a început. Doar astăzi, civili au fost împuşcaţi de rachete, cu operaţiuni speciale, cetăţenii au fost omorâţi şi se întâmplă în inima Europei. 

Nu este timp de aşteptat pentru că va duce la o catastrofă umanitară. Trebuie să acţionaţi acum, pentru a opri agresiunea rusă cu orice aveţi. Acum! Într-o oră sau mâine va fi prea târziu. Vă rog, treceţi acum la acţiune, nu aşteptaţi! Acţionaţi acum! Opriţi acest război!”, a fost mesajul fratelui mai mic al lui Vitali Klitschko.

 

Vladimir şi Vitali Klitschko sunt gata să pună mâna pe arme şi să se implice activ pe frontul de luptă din Ucraina, în războiul purtat contra Rusiei.

”N-am altă şansă, trebuie să fac asta. Voi lupta! Cred în Ucraina, cred în ţara mea, cred în poporul meu”, a spus şi Vitali Kliciko, citat Reuters, în urmă cu o zi.

Afla mai multe despre: vladimir klitschkoucraina 

viewscnt
Articole similare