Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Peluza Nord, susţinere pentru refugiaţii ucraineni: ”Vom pleca şi vom împărţi ajutoarele celor care trec graniţa”

Peluza Nord, susţinere pentru refugiaţii ucraineni: ”Vom pleca şi vom împărţi ajutoarele celor care trec graniţa”

Fotbal intern

Comentarii

Ucraina a fost invadată de către Rusia, iar mulţi dintre români, printre care şi Peluza Nord a celor de la FCSB, îi ajută pe refugiaţii ucraineni la graniţe.

Peluza Nord, susţinere pentru refugiaţii ucraineni: ”Vom pleca şi vom împărţi ajutoarele celor care trec graniţa”

Este a treia zi de război în Ucraina. Conflictul armat i-a făcut pe ucraineni să plece forţat de pe teritoriul ţării lor cât mai repede şi în număr cât mai mare.

Mulţi dintre aceştia au ales să se refugieze şi în România din calea gloanţelor, iar românii, inclusiv Gigi Becali, au reacţionat imediat oferindu-şi cum pot ajutorul

Şi galeriile de fotbal ale cluburilor din Liga 1 s-au mobilizat. Peluza Nord a celor de la FCSB a anunţat că îi va ajuta la vamă pe refugiaţi ucraineni cu mâncare, asistenţă medicală şi alte produse urgente necesare situaţiei actuale.

”Peluza Nord Steaua susţine Ucraina! Mâine 27.02.2022, începând cu ora 12:00, pe B-dul Basarabia, între fostul patinoar şi Arena Naţională, peluza noastră va organiza un punct de suport pentru toţi cei care vor să doneze alimente sau ajutoare pentru refugiaţii din Ucraina!

Vom pleca apoi către punctul de frontieră din Sighet şi vom împărţi ajutoarele celor care trec graniţa, fugind din faţa războiului.

Daca vrei să ajuţi şi tu poţi dona:

• haine, produse de igienă, paturi, prosoape

• medicamente

• mâncare neperisabilă (care să nu se strice repede)

• alte produse necesare situaţiei actuale

Atenţie, nu donaţi bani, doar produse care pot fi de ajutor refugiaţilor.

Orice persoană care are posibilitatea să ne ajute cu maşini sau dube se poate alătura celor care pleacă spre punctul de frontieră!

Orice sfat, propunere, ajutor sunt bine venite!

PS – echipa şi staff ul echipei se alătură eforturilor noastre şi sprijină acţiunea Peluzei Nord! Le mulţumim pentru tot!”, au scris fanii de la Peluza Nord, pe Facebook.

Peluza Cătălin Hîldan şi-a arătat şi ea susţinerea pentru poporul ucrainean

”Mesaje afişate în această seară la stadionul Dinamo, ambasada Ucrainei şi ambasada Rusiei în semn de susţinere pentru poporul ucrainian şi pentru ultraşii celor de la Dynamo Kiev aflaţi pe front”, au scris şi suporterii de la Peluza Cătălin Hîldan, pe pagina de Facebook.

Afla mai multe despre: peluza norducraina 

viewscnt
Articole similare