Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică sau Adi Mutu? O glorie a Rapidului dă verdictul: ”Nu e normal” | EXCLUSIV

Marius Şumudică sau Adi Mutu? O glorie a Rapidului dă verdictul: ”Nu e normal” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

În urma rezultatelor slabe din acest an, şansele Rapidului de a mai prinde play-off-ul s-au diminuat semnificativ.

Acest sezon a marcat revenirea Rapidului în Liga 1, după şase ani de absenţă.

Echipa se afla la al doilea an în Liga 2 şi părea că şi-a ratat şansele să mai obţină promovarea, dar Mihai Iosif a fost instalat pe bancă şi a reuşit minunea.

Neexperimentatul tehnician i-a condus pe giuleşteni către locul doi, iar Rapid a promovat direct, fără să mai aibă nevoie să dispute barajul.

După revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, Rapid a început campionatul cu cinci victorii din primele şase partide, fără să încaseze vreun gol în acestea.

Apoi, elanul adus de euforia întoarcerii pe prima scenă a fotbalului românesc s-a dus, iar prestaţiile elevilor lui Mihai Iosif au început să scadă.

Jucătorii au început să se accidenteze şi să fie suspendaţi, iar formaţia giuleşteană a picat uşor, uşor de pe poziţia secundă, ajungând pe locul şapte la finalullui 2021.

Marius Şumudică sau Adi Mutu?

În prezent, Rapid ocupă poziţia a noua, la şase puncte de play-off, cu doar trei meciuri rămase.

Din această cauză, s-a vorbit despre înlocuirea lui Mihai Iosif, fie cu Adrian Mutu, fie cu Marius Şumudică.

Fanii giuleşteni sunt împărţiţi în mai multe tabere: cei care îl vor pe ”Briliant”, cei care îl doresc pe Şumudică şi cei care ar dori să se continue cu Iosif.

Dănuţ Lupu, glorie a Rapidului, cade în a treia categorie şi este de părere că ”nu e normal” că se vorbeşte despre înlocuirea lui Mihai Iosif.

"Să ne uităm cu ce echipă a jucat Rapidul. A avut în faţă campioană României. FCSB, care are atâta experienţa în prima ligă, nu reuşeşte să-i învingă pe cei de la Cluj.

Eu cred că fără Miţă, Rapidul nu ar fi fost azi aici. Dar aşa e în fotbalul românesc.

Cum apar unul-două rezultate negative, ne gândim imediat la schimbarea antrenorului. Nu e normal", a declarat Dănuţ Lupu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare