Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De prea mult bine! Un fost internaţional confirmă: Mircea Sandu l-a abandonat pe Gică Hagi după barajul cu Slovenia

De prea mult bine! Un fost internaţional confirmă: Mircea Sandu l-a abandonat pe Gică Hagi după barajul cu Slovenia

Fotbal

Comentarii

Fostul internaţional Daniel Chiriţă (49 de ani) confirmă afirmaţiile lui Gică Hagi, în legătură cu Mircea Sandu, după episodul ”Slovenia”.

Nu de puţine ori Gică Hagi a afirmat că a fost abandonat de către Mircea Sandu, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, după ratarea prezenţei la Cupa Mondială din 2002.

Daniel Chiriţă: ”După meci, nimeni n-a fost cu noi. Doar Gică”

”Regele” poate ar fi continuat în postura de selecţioner, însă nu a simţit niciun moment că ar mai fi fost dorit de către oficialii FRF.

La ani distanţă, fostul internaţional Daniel Chiriţă confirmă spusele lui Hagi. A simţit pe pielea sa cum Federaţia s-a îndepărtat de echipă în acele momente extrem de dificile.

  • Daniel Chiriţă nu a fost utilizat în ”dubla” cu Slovenia.
  • Un meci are Daniel Chiriţă în naţionala României.

Singurul care a rămas alături de jucători după returul din Ghencea, terminat la egalitate, 1-1, a fost Gică Hagi.

I-a luat pe jucători şi i-a dus la un restaurant, acolo unde nu s-a văzut urmă de Mircea Sandu sau oricare membru federal.

Daniel Chiriţă este sigur că, dacă Hagi ar fi fost pe teren la acel joc, cu siguranţă s-ar fi obţinut calificarea la Cupa Mondială din 2002.

  • Slovenia - România 2-1 şi România - Slovenia 1-1.

Noi eram toţi doar pentru calificare. Toată lumea spera. Regretul a fost mare! Când am plecat de la stadion, Gică ne-a dus la "Doi Cocoşi". Ne spunea să nu fim supăraţi. S-a comportat frumos cu noi. Eram la masă toţi supăraţi şi nu mai aveam chef de nimic. Vorbeam între noi, dar eram total dezamăgiţi. Parcă nici mâncarea nu intra”.

(Hagi spunea că nu a fost susţinut de Mircea Sandu atât cât şi-ar fi dorit) Probabil se referă la ce a fost după meci. Nici Mircea Sandu, nici oamenii din Federaţie nu au fost cu noi să ne încurajeze. Practic, Gică a făcut totul pentru noi. El, de unul singur, ne-a luat la restaurant.

(Mulţi spun că dacă ar fi jucat Hagi, ne-am fi calificat!) 100%! Şi dacă era Gică în teren, dar şi dacă era terenul bun. Să nu fi plouat şi să nu fi fost teren greu, îi băteam sigur! Aveam echipă tare de tot. Cu Popescu, Dorinel Munteanu, Sabău. Ce vorbim?!”, a declarat Daniel Chiriţă, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: gica hagidaniel chiritaromania-sloveniamircea sandu 

viewscnt
Articole similare