Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut cu gol pentru Balotelli la Marseille! Italianul a înscris într-un meci întrerupt din cauza incidentelor

Debut cu gol pentru Balotelli la Marseille! Italianul a înscris într-un meci întrerupt din cauza incidentelorgalerie foto
Comentarii

Mario Balotelli a semnat în această săptămână cu fosta campioana a Europei, iar aseară a marcat şi primul gol pentru trupa antrenată de Rudi Garcia. Reuşita a venit în prelungiri când adversarii de la Lille conduceau deja cu 2-0.

Pentru Mario Balotteli transferul la Marseille a venit într-un moment cum nu se poate mai bun. Vârful nu înscrisese deloc în cele 10 meciuri jucate pentru Nice în prima parte a sezonului, iar ieri a bifat prima reuşită în campionat din postura de rezervă după aproape 4 ani. Atunci fotbalistul juca pentru Liverpool. Reuşita lui Balotelli nu a ajutat-o pe Marseille să evite înfrângerea în faţa celei de-a doua clasate, Lille.

Oaspeţii au câştigat cu 2-1 graţie dublei ivorianului Nicolas Pepe, jucător pe care a pus ochii Arsenal. Lille a mai făcut un pas în lupta cu Lyon şi St. Etienne pentru un loc de Champions League, în timp ce Marseille este în cădere liberă. A câştigat doar un meci dintre ultimele 11 oficiale. Partida de pe Stade Velodrome a fosdt întreruptă mai bine de jumătate de oră din cauza unei petarde care a explodat la marginea terenului. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: balotellimarseillelilleincidente 

viewscnt
Articole similare