Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie surprinzătoare a lui Gică Hagi după victoria cu Hermannstadt. Ce obiectiv şi-a fixat: "E important pentru aceşti tineri"

Declaraţie surprinzătoare a lui Gică Hagi după victoria cu Hermannstadt. Ce obiectiv şi-a fixat: "E important pentru aceşti tineri"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi s-a declarat un antrenor fericit după victoria obţinută de Viitorul, luni seară, cu scorul de 1-0, împotriva nou-promovatei FC Hermannstadt.

"Un antrenor fericit. E o victorie importantă, frumoasă, muncită. Am fost serioşi, am fost concentraţi. Toţi au încercat, toţi au vrut. Sunt puncte importante, care-mi dau încredere în continuare. (...) Hermannstadt e o echipă omogenă, puternică, l-am felicitat pe domn profesor (n.r. - Alexandru Pelici)", a declarat Gheorghe Hagi, la Telekom Sport.

În urma succesului cu Hermannstadt, fosta campioană a Ligii 1 a urcat pe loc de play-off, dar Hagi susţine că se gândeşte mai mult la evitarea retrogradării decât la clasarea în primele şase.

"Vrem să fim acolo (n.r. - în play-off). Noi... Obiectivul nostru... Chiar dacă vă surprinde... Normal că ne gândim acolo, în vestiar, nu ne simţim inferiori, dar trebuie să fim realişti, avem limitele noastre. Avem mult talent, avem omogenitate şi noi, dar nu avem experienţa celor care se bat acolo, sus. Ştim că e foarte greu, trebuie să fim atenţi în fiecare zi, să fim serioşi, să muncim, să câştigăm meciurile. Dar important pentru noi este să mă văd cu voi şi la anul în prima ligă, pentru că e important pentru aceşti tineri să rămână în prima ligă", a adăugat Hagi.

Hagi s-a referit şi la victoriile obţinute de echipa naţională de tineret, care este aproape de calificarea la Campionatul European de anul viitor.

"E o generaţie extraordinară, talentată. Grijă mare cu ei, mediu bun, să-i susţinem. Sunt buni toţi, vom vedea care vor face o carieră mare. (n.r. - Ianis Hagi) El creşte ca toţi ceilalţi. E foarte talentat, ca toţi ceilalţi, şi pe noi ne ajută. Ianis e fundamental. De când a venit de la Fiorentina ne-a ajutat să intrăm în play-off. Are rolul de lider, îl face bine şi mă bucur pentru el. E un decar pur, un pasator foarte bun şi, din când în când, mai şi marchează", a mai spus Gică Hagi.

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa AFC Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a VIII-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ianis Hagi, în minutul 29, din penalty.

Afla mai multe despre: hagiviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare