Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui David Popovici înainte de startul Campionatului Mondial de înot pentru juniori: ”Doborârea unui record mondial este cool!”

Declaraţiile lui David Popovici înainte de startul Campionatului Mondial de înot pentru juniori: ”Doborârea unui record mondial este cool!”

David Popovici

Comentarii

David Popovici a declarat într-o conferinţă de presă, înainte de startul Campionatului Mondial de înot pentru juniori de la Lima, că nu are un obiectiv anume şi că şi-a propus să se bucure de competiţie, să înoate repede şi să profite de atmosfera frumoasă, informează FRNPM.

David Popovici înainte de startul CM de înot pentru juniori

“Pentru aceată competiţie, la fel ca la majoritatea altor întreceri, nu mi-am propus ceva anume. Obiectivele sunt să mă distrez, să mă bucur, să înot repede şi să profit la maxim de atmosfera minunată. 

Nu se întâmplă adesea să mă gândesc la trecut, dar mă gândesc mereu la viitor. Viitorul este imaginaţie. Viitorul trebuie abordat pas cu pas, cărămidă cu cărămidă. Sunt multe aspecte tehnice care necesită atenţia noastră şi este mult de muncă. 

Ocazional putem face ceva foarte frumos. Doborârea unui record mondial este cool, dar potenţialul de a fi mai rapid nu are limite. Deci de ce ne-am pune o limită nouă înşine când ştim că putem realiza mai multe? Cred că am făcut tot ceea ce mi-am dorit ca înotător la juniori, dar să vedem ce voi putea face la Lima şi poate voi putea surprinde săptămâna aceasta”, a spus Popovici.

Campionatul Mondial de înot pentru juniori (14-17 ani la feminin şi 15-18 ani la masculin) debutează astăzi, iar David Popovici va concura în probele de 100 m liber, 200 m liber şi ştafetă 4x100 m liber.

Programul primei zile de concurs pentru sportivii români este următorul:

MARŢI DUPĂ-AMIAZA

17:58 – serii 400 m liber – Vlad Stancu;

19:24 – serii 100 m spate – Rebecca Diaconescu;

19:26 – serii 100 m spate – Aissia Claudia Prisecariu;

19:43 – serii ştafetă 4x100 m liber masculin – România;

MIERCURI DIMINEAŢA

02:02 – finala 400 m liber masculin;

03:03 – semifinale 100 m spate feminin;

03:21 – finala ştafetă 4x100 m liber masculin

Afla mai multe despre: inot-david popovici-campiontul mondial 

viewscnt
Articole similare