Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu, decisiv din nou pentru Dinamo! Reacţia sa după victoria cu Ripensia: ”M-am bucurat mult că m-am întors acasă, la Timişoara”

Deian Sorescu, decisiv din nou pentru Dinamo! Reacţia sa după victoria cu Ripensia: ”M-am bucurat mult că m-am întors acasă, la Timişoara”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a reuşit să se califice în optimile Cupei României, după ce a trecut de Ripensia, în deplasare, cu 1-0.

Dinamo a reuşit să câştige la limită duelul cu Ripensia Timişoara, scor 1-0. Cosmin Matei a marcat unicul gol al partidei, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Sorescu. A fost prima reuşită a ”câinilor” din acţiune în ultimele şapte meciuri, dar şi prima victorie după şaşe înfrângeri consecutive, toate în campionat.

În urma partidei, căpitanul Sorescu a vorbit despre meciul prestat. Fotbalistul lui Dinamo a dezvăluit că s-a bucurat de revenirea acasă, dar mai ales de victoria obţinută şi, implicit, de calificarea în următoarea rundă a Cupei României.

Deian Sorescu, decisiv din nou pentru Dinamo!

Ne-am dorit de la meci la meci să scoatem maximum. M-am bucurat mult că m-am întors acasă şi că am jucat aici la Timişoara, unde eu am crescut. De mult nu am jucat aici. Am crescut aici şi ştiu ce înseamnă dorinţa celor de aici să câştige împotriva echipelor mari. Nu am venit deloc relaxaţi, am venit foarte motivaţi şi cu moral.

Meciurile nu sunt uşoare, a fost şi un teren greu, dar asta nu este o scuză. Sper ca jucătorii noi care au venit să fie la formă maximă în viitorul apropiat pentru că ei au avut mereu un cuvânt de spus în Liga I”, a declarat Deian Sorescu.

Afla mai multe despre: dinamodeian sorescuripensia dinamo 

viewscnt
Articole similare