Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu, reacţie după debutul la Rakow. Ce a fost mai important decât primele minute în tricoul polonezilor

Deian Sorescu, reacţie după debutul la Rakow. Ce a fost mai important decât primele minute în tricoul polonezilor

Fotbal

Comentarii

Deian Sorescu a reacţionat pe o platformă de socializare după debutul la Rakow.

Fostul dinamovist a bifat primele minute în tricoul celor de la Rakow Czestachowa. Momentul a avut loc în minutul 74, în locul lui Mateusz Wdowiak, în meciul cu Radomiak Radom.

Rakow Czestachowa s-a impus pe terenul celor de la Radomiak Radom, scor 1-0, într-o partidă din etapa a 21-a din campionatul Poloniei.

După ce a reuşit să debuteze la echipa poloneză, în urma transferului de la Dinamo, Deian Sorescu a transmis şi un mesaj, prin intermediul unei reţele de socializare. Acesta s-a bucurat pentru primul meci la Racow, dar s-a subliniat şi importanţa celor trei puncte obţinute de echipa sa.

Mesajul lui Deian Sorescu după debutul la Racow

"Primele mele câteva minute în tricoul lui Rakow. Sunt fericit pentru debut, dar mai importante au fost cele 3 puncte. Felicitări băieţi!”, a postat Deian Sorescu, pe contul său de Twitter.

Alături de Deian Sorescu, a jucat şi Bogdan Racoviţan, care a fost integralist. Fostul jucător al celor de la Botoşani a bifat a doua sa prezenţă în campionatul din Polonia.

După 21 de etape scurse în Ekstraklasa, Rakow Czestachowa se clasează pe locul al treilea, cu 41 de puncte. Liderul Lech Poznan are 45 de puncte.

Afla mai multe despre: deian sorescurakow 

viewscnt
Articole similare