Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu revine în România după doar un an. Fotbalistul a avut mari probleme de adaptare în Polonia

Deian Sorescu revine în România după doar un an. Fotbalistul a avut mari probleme de adaptare în Polonia

FCSB

Comentarii

FCSB l-a transferat pe Deian Sorescu: împrumut, plus opţiune pentru un transfer definitiv.

Deian Sorescu revine în România după doar un an. Fotbalistul a avut mari probleme de adaptare în Polonia

Gigi Becali a ajuns la un acord pentru transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Becali şi cei de la Rakow au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului în vârstă de 25 de ani.

Aşa că Sorescu îşi încheie mult prea devreme aventura din străinătate. Fotbalistul revine în România după nici un an de când a semnat cu Rakow. 

Mulţi se întreabă de ce nu s-a acomodat Sorescu în Polonia. Presa din străinătate a dezvăluit motivul: a avut mari probleme de adaptare în special pentru că nu ştie limba engleză, ceea ce a făcut comunicarea cu ceilalţi jucători şi cu membrii staff-ului aproape imposibilă.

De asemenea, sursa citată anterior a scrisă că polonezii vorbesc şi despre ”probleme de mentalitate” şi despre faptul că Sorescu a reuşit să ţină pasul cu ce se cere la Rakow. 

Deian Sorescu va fi împrumutat astfel până în vară, când FCSB poate activa clauza pentru un transfer definitiv, clauză care s-ar ridica la aproximativ 800.000 de euro.

  • 15 meciuri a jucat Sorescu pentru Rakow

Basarab Panduru i-a găsit şi postul lui Deian Sorescu la FCSB

Basarab Panduru a vorbit despre cum ar putea Deian Sorescu să ajute FCSB-ul. Expertul Orange Sport susţine că-l vede foarte util pentru banda dreaptă:

”Îl vedeam la FCSB, fundaş dreapta, da. Mi se părea că e o echipă care poate să joace cu fundaşi laterali care sa rupă toată banda aia. Un inter să intre din interior, iar el să facă banda.

Îl vedeam. La naţională a jucat ba în dreapta, ba în stânga, iar la Dinamo la fel parcă. Mi-a plăcut de el, era un jucător bun, mai ales pentru campionatul nostru”, a spus Basarab Panduru pentru Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: deian sorescufcsbrakow 

viewscnt
Articole similare