Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Demonstraţie de hochei eficient predată de New Jersey Devils pe terenul liderului diviziei Pacific din NHL, Vegas Golden Knights

Demonstraţie de hochei eficient predată de New Jersey Devils pe terenul liderului diviziei Pacific din NHL, Vegas Golden Knights

Hochei pe gheață

Comentarii

Într-un meci transmis în direct de Telekom Sport, oaspeţii au stabilit un record de eficacitate al sezonului, l-au scos din poartă pe sărbătoritul Marc-Andre Fleury şi au urcat pe locul 7 în clasamentul conferinţei de Est.

Fleury revenea în faţa propriilor suporteri după ce tocmai înregistrase luni, la Philadelphia, a 400-a victorie a carierei sale. Devils au marcat primul gol în inferioritate numerică, iar al doilea cu noroc, la o deviere senzaţională în propria poartă a lui Tomas Tatar.

Deja după două minute şi 30 de secunde din repriza a doua se făcuse 0-4, iar Fleury a fost scos din poartă, după 4 goluri încasate din 11 şuturi pe poartă.

Gazdele s-au apropiat la 2-4, după două reprize, dar dezastrul a continuat pentru echipa din Las Vegas în ultimele 20 de minute. Şapte jucători diferiţi au înscris pentru Devils, care nu mai marcaseră niciodată 8 goluri în acest sezon. New Jersey îşi trece în cont încă două puncte, după victoria de la Nashville, liderul conferinţei de Vest, şi urcă pe primul loc de wild-card în cursa pentru calificarea în playoff.

În celelalte meciuri ale serii: Toronto – Dallas 6-5 (SO), Rangers – Penguins 4-3 (OT, iar campionii au ratat şansa de a urca pe primul loc în divizia Metropolitan), Edmonton – San Jose 3-4 (OT) şi Anaheim – Vancouver 3-0.

Rezultate care complică şi mai mult lupta pentru locurile de playoff, în ultimele 3 săptămâni ale sezonului regulat. Vineri dimineaţă, de la ora 01:00, Telekom Sport transmite în direct din NHL rivalitatea din conferinţa de Est a NHL dintre New York Islanders şi Washington Capitals.

 

Afla mai multe despre: vegas golden knightsnew jersey devilshocheinhl 

viewscnt
Articole similare