Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec are planuri mari după revenirea din vacanţă. Obiectivul principal: grupele Champions League

Denis Alibec are planuri mari după revenirea din vacanţă. Obiectivul principal: grupele Champions League
Comentarii

Denis Alibec (32 de ani) este gata de noul sezon, după revenirea din vacanţă şi îşi propune obiective măreţe alături de echipă: vrea cu Farul în grupele Champions League.

 În urma vacanţei din Coasta de Azur, Alibec este nerăbdator să-şi cunoască noii coechipieri şi să revină pe teren.

"Chiar îmi era dor să revin pe teren, să îmi văd noii colegi şi să începem munca”, a declarat atacantul.

Cele nouă transferuri realizate de Hagi au întărit un lot care se va disputa partide pe mai multe fronturi în următorul sezon.

"Suntem vreo 36 cred, dar este bine pentru că mister are de unde alege", a adăugat Alibec.

Triumful din Superligă din sezonul trecut nu a fost uitat, dar ambiţia unor noi performanţe în tricoul Farului este mai mare ca niciodată.

"Sunt foarte fericit, le mulţumesc colegilor, tuturor care reprezintă Farul Constanţa, suporterilor şi sunt mândru de ce am realizat, dar cu siguranţă pot mai mult.", a mai spus fotbalistul.

Denis Alibec vrea în grupele Champions League

Primul test în campania europeană din acest sezon este împotriva lui Sheriff Tiraspol, cea mai titrată echipă din istoria campionatului Moldovei. Pe lângă victoria istorică împotriva lui Real Madrid cu scorul de 2-1, Sheriff este o prezenţă constantă în grupele competiţiilor europene.

A obţinut şase puncte într-o grupă de Europa League din care au mai făcut parte şi nume precum Manchester United şi Real Sociedad, în sezonul trecut. Deşi lotul este diferit faţă de cel din sezoanele precedente, echipa din Tiraspol rămâne un adversar dificil pentru Farul.

În cazul în care Farul va trece de Sheriff Tiraspol, constănţenii o vor întâlni cel mai probabil pe Maccabi Haifa, campioana din Israel. Maccabi a lăsat o impresie bună în sezonul trecut de UEFA Champions League, a obţinut o victorie neaşteptată în faţa lui Juventus.

Numele echipelor din drumul Farului către grupele Ligii nu îl demotivează pe Alibec, golgheterul Farului rămâne concentrat pe principalul obiectiv.

"Visul nostru e să ajungem în grupele Champions League, drumul este foarte lung şi foarte greu, dar cred că putem face faţă.", a conchis atacantul român.

  • Prima manşă a turului 1 preliminar a grupelor UEFA Champions League se dispută la Ovidiu pe 12 Iulie de la ora 20:30. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe site-ul orangesport.ro

                                                                             Articol scris de Cristi Năstase

Afla mai multe despre: denis alibecchampions league 

viewscnt
Articole similare