You are here:

Denis Alibec, iar acum el?! Ionuţ Larie nu s-a ferit şi l-a chemat la Farul, chiar prin intermediul Instagram: ”Hai şi tu”

Denis Alibec, iar acum el?! Ionuţ Larie nu s-a ferit şi l-a chemat la Farul, chiar prin intermediul Instagram: ”Hai şi tu”galerie foto

Superliga

Comentarii

Alexi Pitu (22 de ani) ar putea reveni în România, după un an şi jumătate în care a evoluat pentru Bordeaux, în Ligue 2.

Alexi Pitu a rămas liber de contract, după ce Bordeaux a fost retrogradată în Liga 3 ca urmare a problemelor financiare pe care le are fosta campioană din Hexagon. 

În ianuarie 2023, Farul încasa 2.000.000 de euro în schimbul românului, însă prestaţiile sale nu au fost convingătoare, iar şansele ca românul să continue în Franţa par destul de mici în momentul de faţă.

Transferul jucătorului la Farul pare iminent. Ionuţ Larie l-a dat de gol, chiar pe Instagram: ”Hai şi tu”

În ultima perioadă, Ciprian Marica, unul dintre acţionarii de la Farul, a recunoscut că ”mainarii” sunt interesaţi de Alexi Pitu. După spusele fostului atacant, jucătorul nu ar spune nu unei reveniri la malul Mării Negre, însă decizia sa nu este una uşoară, având în vedere că sunt şi alte cluburi din Superligă ce şi-au exprimat interesul.

În decursul zilei de 8 august, Farul l-a prezentat pe Denis Alibec, jucător exponenţial pentru trupa lui Gică Hagi în sezonul 2022-2023, cel la finalul căruia ”marinarii” s-au încoronat campioni pentru prima dată în istorie.

Ionuţ Larie, căpitanul alb-albaştrilor, l-a chemat pe Alexi Pitu la Farul prin intermediul unui comentariu lăsat la o postare de pe contul oficial de Instagram al Farului.

Persoana care administrează pagina Farului a avut o reacţie simpatică prin care a dat de înţeles că Pitu este aşteptat cu braţele deschise la fosta sa echipă.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexi Pitu.

La Farul, Pitu a fost om de bază în sezonul 2022-2023, la finalul căruia ”Marinarii” au cucerit titlul. În 86 de meciuri la Farul, Pitu a marcat cinci goluri şi a livrat 11 pase decisive.

Afla mai multe despre: farulpitusuperliga 

viewscnt
Articole similare