You are here:

Denis Alibec, transfer de TOP după EURO! Îi refuză pe Becali şi pe Hagi, dar revine tot pe Bătrânul Continent

Denis Alibec, transfer de TOP după EURO! Îi refuză pe Becali şi pe Hagi, dar revine tot pe Bătrânul Continent

Stranieri

Comentarii

Denis Alibec poate prinde transferul carierei după Campionatul European din Germania.

Denis Alibec, transfer senzaţional după EURO! La ce echipă poate ajunge atacantul

Deşi nu a fost titular la EURO şi a fost văzut drept o variantă de rezervă pentru Denis Drăguş, iată că Alibec poate prinde totuşi un transfer extrem de important după turneul din Germania.

Concret, omul de gol este dorit de Gaziantep, club important din prima ligă a Turciei. Atacantul a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de Muaither, formaţie din Qatar, iar acum este hotărât să revină în Europa.

După ce i-a refuzat pe Becali şi pe Hagi pentru o revenire în Superliga României, Denis Alibec are şanse mari să ajungă în Turcia. Presa de acolo confirmă deja interesul lui Gaziantep, iar fotbalistul ar putea fi coleg cu alţi doi români: Florin Niţă şi Alexandru Maxim.

La Gaziantep a jucat şi Denis Drăguş în sezonul recent încheiat, dar atacantul s-a transferat la Trabzonspor în această vară.

Ianis Hagi schimbă şi el echipa după EURO

Presa din Scoţia a analizat imediat parcursul lui Ianis Hagi de la EURO şi a tras o concluzie: mijlocaşul României nu va mai continua la Rangers odată cu startul noului sezon.

Concret, Ianis Hagi nu este dorit de clubul scoţian, aşa că este nevoit să caute o altă destinaţie. Cele mai probabile variante pentru Ianis Hagi sunt fie Spania, tot la un club din La Liga, fie Turcia, acolo unde s-a vorbit insistent despre un interes al lui Jose Mourinho, noul antrenor de la Fenerbahce.

”Eliminarea României de la EURO 2024, după înfrângerea cu Olanda, îi poate grăbi plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers. Jucătorul de 25 de ani care a ajuns pe Ibrox în urmă cu patru ani, pare că a jucat deja ultimul său meci pentru echipă. Sezonul trecut, mijlocaşul a fost împrumutat la Alaves, iar după un sezon dezamăgitor, este puţin probabil ca Philippe Clement să îl vrea din nou în echipă”, au scris scoţienii de la Ibrox News.

Afla mai multe despre: denis alibeceuroromaniagaziantep 

viewscnt
Articole similare