Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Ciobotariu a marcat sub ochii tatălui: ”Este doar începutul” + Are program după meci: ”Puţină gheaţă, apoi un şpriţ cu Tamaş” :)

Denis Ciobotariu a marcat sub ochii tatălui: ”Este doar începutul” + Are program după meci: ”Puţină gheaţă, apoi un şpriţ cu Tamaş” :)

FC Voluntari

Comentarii

Formaţia FC Voluntari a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Denis Ciobotariu a marcat golul de 3-1 în meciul cu Gaz Metan. Fundaşul a băgat mingea în poartă cu capul chiar sub privirile tatălui, Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei FC Voluntari. 

Ciobi s-a declarat fericit de reuşită şi promite că este doar începutul. 

”Jocul ne dă speranţe şi şanse mai mari să fim în play-off. I-am mulţumit lui Budi, pasa bună, lovitura de cap bună. De asta a venit, pentru genul acesta de faze, pentru calitatea lui. 

Este doar începutul, jucăm mult mai bine faţă de primul meci. Şi fizic arătăm mult mai bine. Pentru mine este aproximativ la fel, orice post aş juca. La Dinamo şi Gaz Metan am jucat fundaş dreapta, dar sunt obişnuit pe ambele poziţii, şi fundaş central”, a spus Denis Ciobotariu, la Look Sport. 

Întrebat despre ce va urma în perioada următoare, Denis a spus: ”Puţină gheaţă pentru cap, după prima repriză, apoi un şpriţ cu Tamaş. Glumesc! Ne pregătim deja pentru următorul meci, trebuie să ne pregătim bine. Tamaş are experienţă, un jucător deosebit, cu calităţi ieşite din comun, ceva ce nu vezi în Liga 1”.

VIDEO CU REUŞITA LUI CIOBOTARIU:

Afla mai multe despre: denis ciobotariufc voluntari 

viewscnt
Articole similare