Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Ciobotariu a povestit ”cazul targa”: ”Săracul Rodri! Nu se dădeau picioarele la targă, cheile erau la celălalt paramedic...”

Denis Ciobotariu a povestit ”cazul targa”: ”Săracul Rodri! Nu se dădeau picioarele la targă, cheile erau la celălalt paramedic...”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe FCU Craiova 1948, scor 1-0 (0-0), vineri, într-o partidă din etapa a 2-a a Superligii, ediţia 2023/2024.

Denis Ciobotariu, uluit de targa ”nărăvaşă”

În finalul primei reprize, Mascarenhas a avut o intervenţie întârziată, neglijentă, la argentinianul Jonathan Rodriguez, provocându-i acestuia o rană destul de urâtă la genunchi.

A fost nevoie de intervenţia ambulanţei pentru ca acesta să fie transportat de urgenţă la spital. 

Iniţial, medicii au vrut să-l urge pe targă şi apoi în ambulanţă, însă targa s-a blocat, aşa că fotbalistul a intrat pe picioarele sale, în ciuda durerilor îngrozitoare.

Apoi, când să plece ambulanţa, medicul şi-a dat seama că nu are cheile la el. Erau, de fapt, la un alt medic, ce rămăsese la teren.

De-a râsu`-plansu`, într-o situaţie care s-ar fi putut termina rău, dacă situaţia ar fi fost una critică.

Denis Ciobotariu a fost aproape de colegul său în toate aceste momente şi nu înţelege cum s-a putut întâmpla o asemenea situaţie încurcată.

Avem un început foarte bun, fără goluri, fără înfrângeri, ne dorim să o ţinem tot aşa. Nu ştiu ce să zic, dacă de la asta ar fi fost. Rodri are, săracul... nici nu mai contează... Am încercat să ajut. Şi la Matei a fost de cartonaş roşu. S-a jucat fotbal, au fost ocazii.

Nu mergea targa, nu i se dădeau picioarele. A zis până la urmă Rodri că merge el. Cheile erau la celălalt paramedic şi.. mă rog.

Sperăm să ne oprim cât se poate de sus. Data trecută ne-au fost luate două puncte clare. Facem ce se poate. Să sperăm că se poate mai mult. Stăm mai bine pe plan defensiv, înainte construiam mai mult”, a declarat Denis Ciobotariu, la finalul jocului cu FCU Craiova 1948.

Afla mai multe despre: denis ciobotariujonathan rodrigueztarga 

viewscnt
Articole similare