Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De-a râsu-plânsu! Fotbalul românesc nu încetează să surprindă negativ. O targă de salvare ”nărăvaşă” a pus probleme într-o situaţie critică

VIDEO | De-a râsu-plânsu! Fotbalul românesc nu încetează să surprindă negativ. O targă de salvare ”nărăvaşă” a pus probleme într-o situaţie critică

Fotbal intern

Comentarii

Meciul dintre Sepsi şi U Craiova 1948 a fost marcat de o fază comico-tragică în finalul primei reprize, o fază care rar se poate vedea pe un teren de fotbal. În prim-plan a fost o targă de salvare a unei maşini de ambulanţă.

Sepsi şi U Craiova 1948 se întâlnesc cu ocazia meciului din etapa a doua a Superligii, în direct pe Orange Sport 1 şi live video pe Orangesport.ro.

Meciul nu a avut parte de goluri în prima repriză, dar a fost marcat de alte evenimente. Bauza a lovit bara în minutul 43, iar la două minute distanţă a venit cea mai importantă fază.

VIDEO | De-a râsu-plânsu! Fotbalul românesc nu încetează să surprindă negativ! Accindentat grav, jucătorul nu a putut fi introdus cu targa în ambulanţă

Jonathan Rodriguez, jucătorul celor de la Sepsi, a fost victima unei intrări a lui Mateus Mascarenhas, de la U Craiova 1948

Acesta s-a prăbuşit imediat pe gazon, iar colegii săi, Cosmin Matei şi Denis Ciobotariu, au chemat urgent maşina de ambulanţă pe teren.

Arbitrul Adrian Cojocaru a revăzut faza şi i-a arătat cartonaşul roşu direct lui Mateus Mascarenhas, care a plecat la vestiare.

În ceea ce-l priveşte pe Jonathan Rodriguez, acesta a primit îngrijiri medicale şi ar fi trebuit să părăsească terenul pe targă, doar că au fost probleme cu ea.

Targa pe care a fost aşezat iniţial jucătorul lui Sepsi avea roţile blocate, iar echipajul medical nu a reuşit să remedieze această mică problemă.

Prin urmare, fotbalistul a fost coborât şi a fost urcat direct, cu ajutorul coechipierilor săi, în maşina de ambulanţă, iar targa defectă a fost scoasă de pe teren.

Meciul s-a reluat în minutul 46+6 şi s-au mai jucat încă trei minute, când arbitrul central a fluierat finalul primei reprize.

Trebuie menţionat faptul că nu a fost un caz mai grav, mai serios, o situaţie de ”viaţă şi de moarte”, că altfel, oare, cum s-ar fi descurcat cei în cauză?!

De asemenea, nu trebuie uitată o altă fază tragi-comică celebră, anume cea cu plasa ruptă de la meciul U Cluj - UTA Arad, din etapa a 20-a a sezonului trecut al Superligii.

Afla mai multe despre: sepsi u craiova 1948targa salvaresepsi 

viewscnt
Articole similare