You are here:

Denis Drăguş, din rău în mai rău. Fotbalistul român, desfiinţat în Turcia: ”A fost sub aşteptări. Zero peste tot. Zero”

Denis Drăguş, din rău în mai rău. Fotbalistul român, desfiinţat în Turcia: ”A fost sub aşteptări. Zero peste tot. Zero”

Stranieri

Comentarii

Denis Drăguş (25 de ani) trece printr-o perioadă extrem de nefastă în Turcia. La Trabzonspor, internaţionalul român încă nu s-a ridicat la nivelul prestaţiilor de la Gaziantep.

Drăguş, distrus de turci: ”A atras atenţia şi cu statisticile sale de zero pase lungi, zero pase şi zero pase-cheie"

Denis Drăguş a sperat ca prin transferul la Trabzonspor să îşi continue evoluţiile foarte bune pe care le-a avut la Gaziantep, dar totul s-a întors împotriva lui.

A jucat 11 meciuri la Trabzon şi tot ce a reuşit a fost un singur gol. Cu asemenea evoluţii modeste, internaţionalul român a intrat în gura suporterilor, care l-au fluierat.

Din cauza acestui tratament pe care l-a primit din partea celor care, teoretic, ar trebui să fie susţinătorii echipei lor favorite şi a jucătorilor care poartă respectivele tricouri, Denis Drăguş a avut nevoie de consiliere psihologică de la antrenorul Senol Gunes.

Acelaşi antrenor care l-a criticat în mod public după duelul cu Beşiktaş. Totodată, jurnaliştii turci au scos în evidenţă statisticile sale, slabe, pe care le-a avut în meciul Gaziantep - Trabzonspor, scor 0-0.

"A venit cu speranţă la Trabzonspor, dar a fost sub aşteptări. Drăguş a atins mingea de 29 de ori în total în meciul Gaziantep FK şi a avut o precizie de 69% la pase.

Ineficient la şuturi sau la crearea ocaziilor, deşi e un jucător ofensiv, a avut o aşteptare de gol de zero. A atras atenţia şi cu statisticile sale de zero pase lungi, zero pase şi zero pase-cheie", au scris turcii de la ziarul online Haber61.

În momentul de faţă, Denis Drăguş este cotat la patru milioane de euro, conform site-ului de specialitate Trasnfermarkt.com.

Afla mai multe despre: stranieridenis dragusturcia 

viewscnt
Articole similare