Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, transfer în ultima zi a perioadei de mercato! Românul, în luptă pentru cupele europene într-un campionat de top

Dennis Man, transfer în ultima zi a perioadei de mercato! Românul, în luptă pentru cupele europene într-un campionat de top
galerie foto

Stranieri

Comentarii

După ce Valentin Mihăilă a plecat de la Parma, şi Dennis Man se apropie de despărţirea temporară de club.

Dennis Man a ajuns la Parma în urmă cu un an, însă patronul Kyle Krause este deja pregătit să se despartă de el, pentru cel puţin şase luni.

După jumătate de sezon peste aşteptări la prima experienţă din străinătate, Dennis Man a ajuns în Seie B cu Parma şi nu a reuşit să se adapteze campionatului.

Atât fostul jucător de cla FCSB, cât şi conaţionalul Valentin Mihălă au trecut printr-o perioadă mai slabă, care s-a soldat cu schimbarea sistemului Parmei.

De la un 4-3-3 sau un 4-1-4-1, ”cruciaţii” au ajuns să evolueze într-un 3-5-2, în care niciunul dintre internaţionalii români nu şi-a găsit locul.

Valentin Mihăilă a prins deja un transfer surprinzător la Atalanta, iar acum ar fi venit şi vremea lui Dennis Man să plece de la club.

Dennis Man, transfer în ultima zi a perioadei de mercato

Conform presei italiene, fotbalistul crescut de UTA Arad ar fi aproape de un împrumut la Alanyaspor, formaţie care ocupă pozţia a patra în Super Lig.

Formaţia turcă se află surprinzător într-o luptă pentru cupele europene şi consideră că Dennis Man ar putea să contribuie la obţinerea unei clasări pe primele patru locuri.

În plus, jurnaliştii de la parmatoday notează că patronul Parmei, Kyle Krause, ar fi refuzat oferta de cumpărare a lui Lille pentru Man, dar ar fi dispus să renunţe la el temporar.

Patronul a refuzat oferta lui Lille pentru român, dar dă undă verde acestei mutări”, notează italienii.

Deşi românul nu mai intră în planurile echipei, Krause este de părere că ar putea să îşi mai recupereze din investiţia de aproximativ 12 milioane de euro făcută.

Astfel, planul patronului american este ca Man să ajungă în Turcia, unde ar trebui să prindă minute, şi să îşi crească preţul, însă românul trebuie să impresioneze pentru asta.

În actuala stagiune, Dennis Man a reuşit să înregistreze doar două goluri pentru ”cruciaţi”, în 12 partide în Seie B şi una în Cupa Italiei.

Sezonul trecut, în 14 apariţii în Serie A, Man însumase două goluri şi un assist.

Perioada de transferuri din Tutcia se încheie marţi, pe 8 februarie.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare