Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru, sunat de Gigi Becali după discursul controversat din urma remizei cu FC U Craiova! Ce l-a întrebat latifundiarul

Claudiu Keşeru, sunat de Gigi Becali după discursul controversat din urma remizei cu FC U Craiova! Ce l-a întrebat latifundiarul

FCSB

Comentarii

Claudiu Keşeru a făcute câteva declaraţii controversate în urma remizei dintre FCSB şi FC U Craiova, motiv pentru care a fost sunat de patronul Gigi Becali.

FCSB a avut şansa de a se apropia la şase puncte de CFR, în urma celei de a treia remiză obţinută de clujeni în ultimele trei meciuri.

Elevii lui Toni Petrea aveau nevoie de o victorie, acasă, împotriva celor de la FC U Craiova, dar au fost la câteva secunde a pierde partida.

Oltenii au condus 1-0 la pauză şi 2-1 până în prelungiri, când Keşeru a transformat penalty-ul obţinut de Ianis Stoica.

În urma partidei, fostul atacant de la Ludogorets a vorbit despre momentele grele prin care a trecut la FCSB în ultimele luni şi a afirmat că va dezvălui totul la finalul contractului.

Gigi Becali, deranjat de afirmaţiile jucătorului pe care îl plăteşte 25.000 de euro lunar, l-a sunat pe Keşeru în urma partidei şi l-a întrebat un lucru.

Latifundiarul era curios să înţeleagă la ce se referea atacantul FCSB-ului, pe care l-a criticat iarăşi public, deşi a adus un punct echipei din ultima partidă.

Claudiu Keşeru, sunat de Gigi Becali după discursul controversat din urma remizei cu FC U Craiova

Am văzut că a zis că 'tăcerea este de aur', iar asta nu o înţeleg. L-am sunat să îl întreb de asta, ce anume era de dezvăluit şi nu a făcut-o? Chiar voiam să ştiu.

L-am bătut? L-am jignit? Nu-mi aduc aminte să-l fi înjurat, nu cred că i-am furat ceva. I-am amintit că i-am dat şi banii înainte, la semnătură.

Acum nu vreau salarii mari, care e problema? Ce, vrea să joace fotbal doar la FCSB?El are salariu de 25.000 de euro, nu mai vreau să dau.

Am scăpat şi de salariul lui Budescu, acum o fac şi cu el. La asta m-am referit. Nu am nimic cu el, doar că eu îmi calculez banii.

Nu vreau să risc securitatea familiei mele, iar salariul lui şi al lui Budescu sunt o avere. Totul este pe bani”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: claudiu keşeru 

viewscnt
Articole similare