Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deşi a fost rezervă în Kosovo, l-a cucerit pe MM Stoica. ”Sunt fanul lui, chiar dacă nu sunt dinamovist” | EXCLUSIV

Deşi a fost rezervă în Kosovo, l-a cucerit pe MM Stoica. ”Sunt fanul lui, chiar dacă nu sunt dinamovist” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu a fost om de bază în echipa lui Palermo din sezonul trecut. Fundaşul român a avut prestaţii remarcabile, iar nou-promovata a terminat campionatul în Serie B pe locul nouă.

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport, Mihai Stoica l-a lăudat pe Nedelcearu şi l-a propus într-un sistem cu trei fundaşi, din care ar mai face parte Drăguşin şi Burcă. În vârstă de 27 de ani, Ionuţ Nedelcearu a jucat patru sezoane la Dinamo şi este cotat de Transfermarkt la 1.500.000 de euro

Deşi a fost rezervă în Kosovo, l-a cucerit pe MM Stoica. ”Sunt fanul lui, chiar dacă nu sunt dinamovist” 

”(n.r. despre problemele României pe partea stângă a apărării) Ai putea să joci cu trei fundaşi centrali. (n.r. Care este al treilea fundaş?) Ai Rus, ai Nedelcearu... A jucat la Palermo peste 30 de meciuri. Este un fotbalist care nu a fost niciodată rezervă la echipa de club. Eu sunt fanul lui, chiar dacă nu sunt dinamovist”, a spus Mihai Stoica.

Fundaş din Superliga, în lotul naţionalei! Problemele medicale s-au înmulţit pentru Edi Iordănescu

Selecţionerul Edward Iordănescu aa decis să îl cheme la echipa naţională pe Valentin Ţicu, de la lotul U21, având în vedere faptul că trei fundaşi laterali acuză probleme medicale înaintea meciului cu Elveţia.  Au probleme Andrei Raţiu, Mario Camora şi Raul Opruţ, iar şansele ca măcar unul dintre ei să fie recuperat până la ora jocului din Elveţia sunt minime.

Ţicu, în vârstă de 22 de ani, se află în cantonamentul de la Mogoşoaia, unde România U21 se pregăteşte pentru EURO U21. Jucătorul se va alătura lotului duminică,, la Zurich, acolo unde vor ajunge şi tricolorii în jurul prânzului. 

Din informaţiile Orange Sport, Raţiu a acuzat probleme medicale de la pauza meciului cu Kosovo, în timp ce Opruţ, rezerva postului de fundaş stânga, s-a accidentat la antrenamentul de sâmbătă al tricolorilor. Astfel, Valentin Ţicu ar putea debuta în naţionala mare împotriva celui mai greu adversar din grupa de calificare.  Naţionala României va întâlni Elveţia luni, de la ora 21,45, în deplasare, în preliminariile EURO 2024.

 
 

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalapalermonedelcearudinamo 

viewscnt
Articole similare